InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kam se poděl střelecký prach? Dorostencům chybí góly

Marek Matašovský (vlevo) se svou rychlostí dostal za nepříznivého stavu 0:2 do gólové šance, kde ho museli hosté podrazit. Z následného trestného střílení ovšem Filip Cháb kontaktní branku nevstřelil. , Autor: Josef Janda

Marek Matašovský (vlevo) se svou rychlostí dostal za nepříznivého stavu 0:2 do gólové šance, kde ho museli hosté podrazit. Z následného trestného střílení ovšem Filip Cháb kontaktní branku nevstřelil.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Tři zápasy a dva góly. Skromná bilance táborských mladších dorostenců v extralize trápí hráče i trenéry. Po porážkách 1:6 v Havlíčkově Brodě a 1:4 v Mladé Boleslavi nedávali góly mladí kohouti ani na domácí půdě. V sobotním duelu s jihlavskou Duklou padli 0:3 a připsali si již sedmou porážku v řadě. Nejblíže měli Táborští ke gólu ve druhé třetině, ve které neproměnil Filip Cháb trestné střílení a ladem zůstaly ležet také dvě přesilovky pět na tři.

 

Početní výhody naopak dokázal využít soupeř. Z té poslední rozhodl i nadstavbové prodloužení, které kohouti potřetí v šesti dnech taktéž prohráli. Momentálně čeká táborský tým reprezentační přestávka, po které se představí ve čtvrtek 14. února proti Motoru v Českých Budějovicích.

HC Tábor – HC Dukla Jihlava 0:3 (0:2, 0:1, 0:0 – N 0:1), branky a nahrávky: 5. Hrbek (Zdarsa, Juřička), 7. Pigl (Štorek, Maláč), 33. Bulík (Pavelec), 62. Broža (Chvátal, Pavelec), rozhodčí Beránek – Karda, Sekera, vyloučení 3:5, využití 0:2, 100 diváků.

HC Tábor: Korytar – Kofroň, Herda, Šťastný, Janda, Vavřík, Mareš, Nevšímal, Bašta, Cháb, Polák, Matašovský, Vylít, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát.

HC Dukla Jihlava: Maláč – Šabatka, Chvátal, Vranka, Adam, Hrbek, Pigl, Melenovský, Zdarsa, Juřička, Štorek, Broža, Mlejnek, Pavelec, Kravec, Bulík.

Ve středečním tištěném Týdeníku Táborsko zhodnotí zápas asistent trenéra Tábora René Skalický. Co říká na nevyužité šance? Kudy povede cesta z výsledkové mizérie?

Útočník Tábora Filip Cháb se vrátí ke svému neproměněnému trestnému střílení z druhé třetiny. Co bude třeba zlepšit, aby se výsledky dostavily? To a mnohem více o hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • divák 

    Reagovat

     

    anonymní čtenář o střeleckém prachu ..... , tak to je fakt super, dobře jsem se zasmála této poznámce. Napište zase někdy, hned mám hezčí den.

    Vloženo 4.2.2019 12:53:03

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Pane Jando,
    Co to píšete za nesmysly? Já žádný střelecký prach neznám. Vy ano? Nepletete si to náhodou se střelným prachem? Střelecký prach tedy jedině tehdy, pokud by mužstva HCT střílela až by se z nich prášilo. Jenomže ono se práší spíš z betonů brankářů soupeře a to ještě v lepším případě. No a úplně nejvíc se práší zdejšímu vedení a trenérům od huby.

    Vloženo 4.2.2019 12:22:34

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Málo dotací

    Vloženo 4.2.2019 10:54:01

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    S táborským hokejem, ve všech kategoriích, je zmar. Nic a nikomu se nedaří, čím to? Vedení spokojené až moc, diváci už nejsou, hráči taktéž, zůstali bruslaři.

    Vloženo 4.2.2019 09:43:49

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace