reklama

"Pila jsem 4 lahve vína denně," říká Adele. Které celebrity bojovaly s alkoholismem??

Večírky a nejrůznější oslavy jsou součástí světa šoubyznysu. Alkohol je tak všudypřítomný a ne každý dokáže jeho svodům odolat. Mezi ty, kdo mu propadli až moc, patří i britská zpěvačka Adele.

Adele si odnáší žánrovou cenu za píseň Easy on Me. Prohlédnout grafiku
Adele si odnáší žánrovou cenu za píseň Easy on Me. | Foto: ČTK/AP

"V jedenáct dopoledne jsem v sobě mívala už čtyři lahve vína!" šokovala při nedávném vystoupení v Las Vegas legendární britská zpěvačka Adele. Alkoholu prý propadla v době koronavirové pandemie. "Chtěla jsem pracovat na albu, ale byla jsem věčně opilá… Vždycky jsem k alkoholu měla blízký vztah," dodala s tím, že se svému démonovi dokázala postavit až v květnu 2021, kdy na rakovinu tlustého střeva zemřel její otec Mark Evans, který celoživotně alkoholu holdoval. 

Se závislostí na alkoholu se potýkalo mnoho slavných českých i zahraničních osobností. Miroslav Etzler zase sáhl po sklence, když si potřeboval zvýšit sebevědomí, Eva Holubová tímto způsobem bojovala s depresemi a Vladimír Menšík měl rád večírky a společnost, ke kterým alkohol patří. 

Které další slavné osobnosti během svého života bojovaly s alkoholovou nebo drogovou závislostí? Podívejte se do galerie. 

reklama
reklama
reklama