Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Šílené české krásky: Leona brázdila Václavák na koni, Miriam podpalovala vlasy!

Leona Grešáková má zdatnou nástupkyni Miriam!
Zdroj: archiv MP Praha, Facebook
+ Dalších 11 fotografií
HRÁTKY S OHNĚM
Finalistka České Miss Leona Grešáková (33), která se spíš než soutěží krásy "proflákla" svou jízdou na koni po Václaváku s křížem v ruce, kvůli čemuž nakonec skončila v blázinci, má následovnici. A ta ji dokonce překonala! Jak se eXtra.cz podařilo zjistit, modelína Miriam Bittóvá (28), jež si už dřív udělala ostudu tím, že opilá v restauraci metala po hostech hranolky, teď samu sebe ještě trumfla!

Kdyby bylo co, Grešáková by Bittóvé její um na průšvihy pramenící z psychiatrické diagnózy musela pomalu závidět.

Miriam je slečna, která dřív chodila s hercem Miroslavem Hrabětem (37) a následně se mu ztratila v USA, odkud se vrátila s tvrzením, že měla být znásilněna

Později skončila ve cvokárně kvůli hranolkům coby zbrani, následně ji ale přeléčili a za pomoci rodiny začala zase fungovat. Makala v dědečkově koloniálu a zamilovala se, jenže na podzim začal zmatek zase nanovo.

Naše čtenáře jsme již informovali o jejím divném prohlášení, že chlastá, fetuje a spí s Leonardem DiCapriem, což naznačovalo, že opět není opět v pořádku.

Je to ale horší, než jsme čekali.

Podpálené vlasy

Naší redakci se podařilo získat zprávy z opravdu velmi důvěryhodných zdrojů blízkých Miriam, které popisují dost šílený sled událostí ovlivněných nemocí, jíž trpí a kvůli níž má důchod šest tisíc měsíčně.

„Miri bohužel už v práci u dědy začala potají pít, což na ty prášky, které bere na svou nemoc, není dobré. Pak se přestěhovala za svým tehdejším klukem do Brna. To je fajn chlap, sportovec, měl ji rád. Ale když jí jednou odmítl dát na třetí cigára na den, rozzuřila se, vypila flašku vína, sbalila se a odjela do Bratislavy. Pak se její rodina už jen zničehonic dozvěděla, že holka je zavřená v jakýchsi berlínských Bohnicích,“ říká zdroj z okolí Bittóvé.

„Někdy v říjnu ji museli hospitalizovat kvůli tomu, že měla podpálit nějaké Vietnamce vlasy. Na léčení se do ní zabouchl jakýsi dobře zaopatřený Hans, takže když ji patnáctého prosince propustili, byla s ním. Pak od něj ale zničehonic utekla a od té doby o ní nikdo z rodiny nemá zprávu. Někde lítá a to je přitom úplně bez papírů. Její matka je z osmiletého nepřetržitého řešení problémů s dcerou na nervy, ale říkala, že si dál nebude ničit život. Miriam je bohužel vlivem nemoci sebedestruktivní typ,“ dodal zdroj.

Můžeme jen doufat, že po otci exoticky vypadající Miriam Bittóvá (28) vezme zbytek rozumu do hrsti, dá si život do pořádku a neudělá ještě větší malér, který by mohl mít mnohem vážnější následky…

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy