Můj kousek štěstí

Nela Boudová: Rozvod po dvou letech!

Manželství zkrátka není nic pro ni! Dlouho to vypadalo, že herečka Nela Boudová (51) asi nikdy neskončí pod čepcem. A to ačkoli má s bývalým partnerem, kreativním producentem Janem Lekešem (51), už dva dospělé syny Dalibora a Andreje.

Ještě rok před čtyřicítkou byla svobodná. Pak ale přišla radostná zpráva – se svým přítelem Sašou se rozhodla do toho praštit. Obřad proběhl tak, jak o tom jiní jen sní. Za šumění moře na pláži ostrova Fuerteventura.

Právě tam má totiž Nela druhý domov. S Alexandrem si dokonce ukojila touhu po třetím dítěti, i když jen adopcí. Osvojila si holčičku Alexandru (8). Teď ale přišla šokující zpráva. Nela Boudová se dva roky po svatbě rozvedla! O tom, proč se manželství rozpadlo, herečka nechce mluvit.

Zřejmě je to ale podle jejích slov velmi bolestná záležitost. „Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat. Je mi to líto, necítím se na to,“ nechala se slyšet. Důvody si tedy lze jen domýšlet. Že by se snad její muž dopustil nevěry? To by bylo překvapivé, protože podle všeho Nelu velmi miloval.

Třeba ale Boudové život ve dvou prostě nesvědčí. Nechce snášet nálady toho druhého, sbírat po muži ponožky… Kdo ale na rozchod s partnerem nejvíc doplatí, je bezpochyby malá Alexandra, .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden