Připravuje se Křižovatka smrti 4... pokud ji nepotopí obvinění ze sexuálního obtěžování

Připravuje se Křižovatka smrti 4... pokud ji nepotopí obvinění ze sexuálního obtěžování
Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži | New Line Cinema
Proč se tak dlouho čeká na další díl? Inu, trojka sice vydělala čtvrt miliardy, nebyla ale vůbec levná (studio přišla na 140 milionů dolarů) a jde o nejhůře hodnocený díl série. No a jestli Jackie Chan něco řeší, jsou to právě fanoušci. Nejednou se proto nechal slyšet, že "on čtyřku nepotřebuje, studio ji potřebuje a pokud ji chtějí, musí dodat kvalitní scénář". Ten se posledních deset let nedařilo dát dohromady, přičemž studio zkusilo kličku a natočilo televizní seriál. Ani s ním to nevyšlo, show skončila po jediné sérii a filmové pokračování bylo zpátky ve hře. Nyní se zdá, že na něj opravdu dojde.
Shanghai Dawn: Jackie Chan se vrací ke své nejlepší hollywoodské sérii
Filmy22. 9. 2017
Shanghai Dawn: Jackie Chan se vrací ke své nejlepší hollywoodské sérii
Během let Chan s Chrisem Tuckerem odmítli nespočet scénářů pro Křižovatku smrti 4, loni prý ale konečně dostali do ruky materiál, který se všem líbil. "Doděláváme posledních pár úprav scénáře, abychom mohli jít do produkce. Jackie Chan to chce natočit, já to chci natočit, studio to chce natočit. A nyní to vypadá, že to konečně všechno dáme dohromady," uvedl k filmu Tucker.
Nic dalšího konkrétního v tuhle chvíli o filmu nevíme. Podle starších zpráv měl pokračování (stejně jako předchozí díly) režírovat Brett Ratner, byl ale (jak je v poslední době dobrým zvykem) obviněn ze sexuálního obtěžování (konkrétně měl herečku nutit k orálnímu sexu), takže s největší pravděpodobností nabídku na režii filmu nedostane. A je otázkou, jestli jeho vyškrtnutí celý projekt nepošle zase k ledu. Ratner byl jedním z hlavních hnacích motorů a není jisté, jestli budou chtít Chan s Tuckerem natáčet další díl série, pokud již nebude Ratner u kormidla.
Jackie Chan
Chris Tucker, Jackie Chan