Korzo Pragovka

Korzo Pragovka

Adresa:

Praha 9, Kolbenova 923/34a

Termín: 12.2.2019
Vstupné:

dobrovolné

12únor úterý 18:00

Žánr: ostatní akce


Pragovka Gallery a The White Room Vás srdečně zvou na další korzování po Pragovce. Kromě připravovaného programu můžete navštívit právě probíhajíci výstavy: Postbarokní folklór aneb Jak zmarnivět funkcionalismus v Pop-Up, Nikdy to nebylo, pořád to je v Pragovka Gallery Rear, Beuys don't cry v Pragovka Gallery Entry a Napadení kancem: první z dílů eurostředověké ságy v The White Room.

PROGRAM:

18:00 Beuys don’t cry: Komentovaná prohlídka s kurátorkou a umělci / Nikdy to nebylo, pořád to je: Marek Hlaváč, performance /

Napadení kancem: pokračování ve hře Dračí doupě

INFO:

Komentovaná prohlídka s kurátorkou a umělci nad jejich výstavou Beuys don’t cry a tématy manipulace reality, současných médií, a nepravděpodobné reality, jež je úzce spjata s výstavou.

Marek Hlaváč, který se ve své práci zaměřuje hlavně na vztah zvuku a sociálního prostředí, v rámci korza předvede performance doplňující výstavu Nikdy to nebylo, pořád to je. V jeho performanci se zaměřuje na vztah mezi nástrojem a účastníky a na to, jak hluk ovlivňuje vnímání a komunikaci.

Viktor Dedek a Jan Boháč v rámci výstavy Napadení kancem: první z dílů eurostředověké ságy budou pokračovat ve hře Dračí doupě, kterou rozehráli během vernisážového večera.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Korzo Pragovka

Wellness Hotel STEPPraha (2.2 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (4.9 km)

Žižkovská televizní věžPraha (5.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (5.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (6.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (4.5 km)