Globální tváří Livesportu se stane Petr Čech

úterý, 5. února 2019, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Brankář Petr Čech se stal tváří globální kampaně české společnosti Livesport.

Petr Čech se letos stane tváří Livesportu, zdroj: Livesport.

Petr Čech se letos stane tváří Livesportu, zdroj: Livesport.

Česká společnost Livesport, poskytující rychlé zpravodajské zpravodajství ve více než 30 jazycích, se bude ve své komunikaci spojovat s brankářem Petrem Čechem. Ten se stane tváří její letošní globální kampaně.

Kampaň odstartuje nejpozději před květnovým Mistrovství světa v ledním hokeji. Spoty se budou vysílat na Eurosportu během velkých sportovních událostí. „Kampaň s Petrem Čechem bude první, při které spolupracujeme se známou sportovní osobností. Petra jsme si vybrali jednak proto, že je fotbalovou legendou, se kterou nám bude ctí spolupracovat, a také proto, že kampaň Livesportu bude globální. Rekordmana Premier League znají sportovní fanoušci po celém světě,“ vysvětluje rozhodnutí Livesportu jeho marketingový ředitel Jan Hortík.

Koncept kampaně, kterou připravuje agentura Beefbrothers, vychází z toho, že Petr Čech po této sezoně ukončí profesionální kariéru. „Odráží to nejdůležitější benefit produktu: i když z nějakého důvodu nemůžete být přímo ve hře, Livesport vám v reálném čase poskytne všechny informace, které jako sportovní fanoušek potřebujete. A o tom, že se Petr bude zajímat o sport i poté, co přestane chytat, nikdo nepochybuje,” přibližuje majitel agentury Ondřej Drábek.

Weby společnosti Livesport navštíví každý měsíc 85 milionů sportovních fanoušků a její aplikaci si stáhlo přes 60 milionů uživatelů.

-stk-