Na internetovém mediálním trhu přibyly www.zdravezpravy.cz

Zdravezpravy.cz - nový internetový magazín zaměřený na oblast zdravotnictví a zdravý životní styl otevřela na začátku letošního roku společnost Copywrite Company. Ta již provozuje finanční server www.financnimys.cz.

Společnost Copywrite Company otevřela (1. 1. 2019) internetový magazín zaměřený na oblast zdravotnictví a zdravý životní styl www.zdravezpravy.cz.

"Vidíme, že ve zdravotnictví bude o čem psát. Nabízí mnoho zajímavých témat," říká šéfredaktor webu Zdravezpravy.cz Daniel Tácha.

Zdravezpravy.cz cílí na profesionály v oboru i širokou veřejnost. Obdobnou politiku uplatňuje Copywrite Company i u (loni v září otevřeného) zpravodajského webu zaměřeného na finance www.financnimys.cz.

"Stránky si získaly za první půl rok provozu stabilní čtenáře. A osvědčují se i z pohledu inzerentů" uzavírá obchodní ředitelka společnosti Copywrite Company Veronika Jovato.

Za Zdravezpravy.cz

Daniel Tácha

šéfredaktor

+420 606 831 394

dan.tacha@copywrite.cz

Klíčová slova ČR-internet-média-Zdravezpravy.cz-Copywrite Company

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.