Sheeranovi předskočí v Praze Zara Larsson a James Bay!

31. ledna 2019 14:48
S Edem Sheeranem si své první vystoupení v Česku odbudou ještě další dvě hvězdy světové hudební scény. Vystoupí před ním písničkách James Bay a zpěvačka Zaza Larsson.

Zara Larrson

Držitel Brit Award a tří nominací na Grammy, písničkář James Bay a severská popová zpěvačka Zara Larsson rozehřejí news publikum na dvou letošních pražských koncertech Eda Sheerana. Kvůli velkému zájmu jsou k dispozici vstupenky již pouze na druhý koncert 8. července 2019.

James Bay v Praze naživo představí svoje loňské album Electric Light. „Kdybych měl svoje první album popsat vizuálně, nejspíš bych zvolil oheň. To nové je o skutečném zvukovém a uměleckém vývoji. O pocitu svitu stowattové žárovky, která rozšiřuje a projasňuje to, co jsem si představoval. ‚Electric Light‘ mi jednoduše jednoho dne přišlo na mysl a já věděl, že je perfektní,“ říká před pražským koncertem James Bay, který patří mezi nastupující rockové hvězdy.

Jeho mladší švédská kolegyně Zara Larsson na sebe poprvé upozornila v domácí pěvecké televizní soutěži Talang 2008, kterou s přehledem vyhrála. Následovalo první album Introducing, se kterým se hlavně díky hitu Uncover dostala do čela hudebních žebříčků.

Titulní singl z její albové dvojky Lush Life se stal její další TOP písní ve Švédsku a umístil se v TOP 5 v Dánsku i Norsku. Kromě toho má Zara Larsson na kontě i duet s britským zpěvákem MNEKem nebo píseň This One’s for You s hostujícím francouzským DJ Davidem Guettou, jež byla oficiální skladbou Eura 2016 ve Francii. Zatím posledním počinem mladé švédské zpěvačky je podzimní singl Ruin My Life.

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 14:48 pátek 31. května 2019. Anketa je uzavřena.

  • 38
    LOVE
  • 27
    WTF
  • 27
    FAIL
  • 26
    SUPER
  • 25
    OMG
  • 24
    LOL

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART