Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Olympijský magazín se představí v novém formátu a oslaví jubilejní 400. díl

Modernější, rychlejší, pestřejší a zábavnější. Takový bude od tohoto týdne Olympijský magazín, jehož 400. díl odvysílá ČT sport ve středu 6. února v 16:15. "Představíme například novou grafiku, po těch letech si magazín zaslouží nový kabát laděný do národních barev. Už samotná znělka by měla být motivující," říká Jan Smetana, dramaturg a moderátor pořadu. První díl odvysílala veřejnoprávní televize 9. února 2011.

Olympijský magazín
zdroj: ČT sport

Společný projekt Českého olympijského výboru a České televize přichází s vlastními a neotřepanými tématy. "Olympijský magazín považujeme za jeden z hlavních komunikačních kanálů v České televizi, která je naším klíčovým mediálním partnerem. I díky spolupráci s ní můžeme divákům ukázat olympijské hodnoty a představit naše projekty," říká Tibor Alföldi, ředitel komunikace Českého olympijského výboru, a dodává: "Čtyřstým dílem začíná nová etapa magazínu a my věříme, že si najde své diváky i díky nové grafice a modernímu pojetí."

Je nám líto, video expirovalo.
Olympijský magazín představí řadu novinek

Tvůrci Olympijského magazínu si kladou nejrůznější otázky, všímají si osobností budoucích olympiád, zpracovávají monotematické speciály a mnoho dalšího.

"Snažíme se natáčet se sportovci i mimo jejich hlavní teritorium – třeba s plavkyní Bárou Seemanovou jsme šli do školy a povídali si se spolužáky a učiteli. Nabídneme i nové rubriky," vypočítává Smetana a upřesňuje: "Například ‚Kdy to bylo?‘, ve které hledáme rok konkrétní sportovní události, sledujeme také sportovce po ukončení aktivní dráhy a jejich nové uplatnění představíme v rubrice ‚Druhá kariéra‘  a  nakonec  ‚Moje rada tobě‘, kdy sportovec radí, jak se prosadit."

Česká televize sleduje úspěchy českých sportovců na všech významných tuzemských i světových akcích již několik desetiletí. "Olympijské hry, které jsme poprvé vysílali už v roce 1968, jsou pro většinu sportovců absolutním vrcholem, a úspěchy našich reprezentantů, současné i ty historické, si proto vždy rádi připomeneme. Divácký zájem o Olympijský magazín, jehož jubilejní čtyřstý díl se chystá na obrazovky, je toho jasným důkazem," dodává Jiří Ponikelský, výkonný ředitel ČT sport.

Nově se chystá také webová stránka pořadu, na které budou zajímavosti nejen z natáčení. Olympijský magazín vysílá Česká televize každou středu.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články