Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Teplickým policistům se podařilo dopadnout muže podezřelého z krádeže kola, ke které došlo během loňských letních prázdnin.

Tehdy ještě neznámý pachatel přijel na starším bicyklu k prodejně, kde ho odstavil. Poté překonal lankový zámek, kterým bylo zabezpečeno horské kolo poškozeného, který byl na nákupu a na jeho kole v hodnotě 12 tisíc korun odjel.

"Vyhodnocením zajištěných stop a kamerových záznamů policisté ustanovili totožnost podezřelého 41letého recidivisty, kterého obvinili z přečinu krádeže. V minulosti dvanáctkrát odsouzenému muži hrozí v případě uznání viny až tříletý trest odnětí svobody," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru