Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Franta z Mostu! o svých začátcích: Režisér mě našel, když jsem SBÍRAL BORDEL na náměstí!

+ Dalších 45 fotografií
Zdeněk Godla (43) je veselá kopa. Představitel dobrosrdečného Franty v seriálu Most! je jedním z hostů středeční Show Jana Krause. Coby nová tvář českého šoubyznysu se ale ostříleným moderátorem nenechal zahanbit. Se smíchem promluvil o svých začátcích u filmu, které sahají až na chomutovské náměstí, které tehdy uklízel!

Zdeněk Godla (43) se přes noc stal nejžádanějším českým hercem. Vděčí za to seriálu Most!, v němž ztvárňuje romského kabrňáka Frantu. Jak se vůbec Godla dostal před kamery, když herectví nepatří k jeho původnímu řemeslu?

Vysmátý rodák z Chomutova se o tom rozpovídal v Show Jana Krause. "Petr Václav mě do tohoto všeho dostal, takže jsem mu vděčný," řekl Godla Krausovi.

"Našel mě v Chomutově, kde byl casting. A já jsem tam zrovna šel odevzdat lopaty, kterými jsem sbíral bordel na náměstí," upřesnil vysmátý elegán a sklidil upřímný aplaus.

Jak vidno, Godla je příjemně bezprostřední nejenom v Mostu!, ale i ve skutečnosti. Kdo by to byl řekl, že české ulice skrývají takové talenty!

Související články

Další články

Nejnovější kauzy