Diváci si Romanu z Vyvolených pamatují jako prostořekou matku, která se nezdráhala svléknout před kamerami. Její rodina se za její chování ve vile tehdy velmi styděla, obzvlášť pak její dcera.
 

Romana žila bouřlivým životem. „Člověk paří na Stodolní a tam ti nabídnou plno drog. Já jsem měla v životě třikrát perník a jednou kokain, chtěla jsem to prostě vyzkoušet,“ otevřela svou 13. komnatu. K večírkům pochopitelně patřil i alkohol, se kterým měla silné problémy.

Ze závislosti ji zachránila až víra v Boha. „Byla jsem plná hříchů, bylo mi samotné ze sebe špatně, jakým životem žiji. Pán Bůh mě ze dne na den vysvobodil z alkoholu, přestala jsem kouřit, přestala jsem lhát, podvádět, přestala jsem krást a dělat špatné věci. Nechala jsem se pokřtít a teď kážu lidem na ulici,“ přiznala Romana v Prostřeno!. Teď žije úplně jiný život, rozdává Bible, káže dobro a své životní změny a smysl jejího života je už jen víra v Boha.

Během svého života se ocitla několikrát na dně. Uvěřila člověku, jenž ji připravil o podnik, který vedla, a ze dne na den se neměla kam vrátit. Do toho jí zemřel otec, s jeho smrtí se dodnes nesrovnala. I proto se zhroutila u stolu v Prostřenu, když servírovala jídlo svým hostům a oni narazili na její minulost. Ostatním soutěžícím bylo hned jasné, že zlomená Romana není se svou minulostí ještě zcela vyrovnaná.

Fotogalerie
34 fotografií