Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nová špindíra z Výměny manželek Pavla (29): Žádný úklid, použitá plenka ve skříni, všude hnus!

Nová špindíra z Výměny manželek Pavla (29): Žádný úklid, použitá plenka ve skříni, všude hnus!
Zdroj: repro TV Nova
+ Dalších 27 fotografií
Výměna
GLOSA: Výměna manželek má novou adeptku na titul největší špindíry! Pavla (29) z Ostravy je buď chronická lhářka, anebo jí přeplo a lež pojala za pravdu. Jinak se nedá vysvětlit, že všude troubí, jak doma uklízí, ale její byt je ve skutečnosti v tristním stavu. Náhradní manželka Petra (37) se nezmohla na slovo, když ve skříni s oblečením našla pokálenou plenku!

Máme za sebou jeden z nejnechutnějších dílů Výměny manželek Korunovaci Pavly (29), matky dvou malých dětí, na největší špindíru v historii reality show teď nestojí nic v cestě.

Téměř třicetiletá paní z Ostravy má velký problém. Ačkoliv tvrdila, že se o domácnost stará zodpovědně, realita je úplně někde jinde. Když do bytu v paneláku dorazila náhradní manželka Petra (37), málem omdlela. A to netušila, co všechno ji ještě čeká.

Plesnivá látka na gauči, všude chuchvalce prachu a téměř žádné čisticí prostředky. Tak to vypadalo u Pavly doma. Ta se přitom dušovala, že úklid má v malíčku. Jenže to by si nesměla pustit do bytu soudného člověka. Už na první pohled totiž bylo patrné, že je to tam v totálním rozkladu. Kdyby se špína měla začít měřit, jednotku by mohli odvodit od Pavlina bytu.

Petra si prošla hotovým peklem. Hned po příchodu na ni čekalo překvapení v záchodové míse, v dětském pokoji se uklízelo naposledy při posledním sjezdu komunistické strany a ve skříni s oblečením našla pokálenou plenku ani ne dvouletého syna. Tomu Petra musela koupit spodní prádlo i pyžamo!

Není divu, že se Pavla po pár dnech pohádala s Petřiným manželem Jardou (49), který ji usadil jako malého spratka.

Vraťme se ale k Pavlinu tvrzení. Ta je přesvědčená, že má doma vysmejčeno prvotřídně. Že by potíže se zrakem? Nebo prostá lež? Posuďte sami, takhle zkrátka uklizený domov nevypadá!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy