Anketa

Jaký tablet si vyberete?

iPAD od Apple
Android od ACERu
Android od Samsungu
Android od ASUSu
Android od jiného výrobce
Windows 8 od Microsoftu
Tablet považuji za zbytečnost



Výsledky
Další ankety

Účastníků: 6625
Komentářů: 2033

Doporučujeme

Zajišťujeme na míru kurzy a školení kybernetické bezpečnosti a informační bezpečnosti a to jak pro běžné uživatele, tak i pro IT odborníky a manažery.

Přesuňte starost o všechno IT na cloud pro podnikání od české společnosti Algotech s non-stop zákaznickou podporou.

O nás

Informace o Palmserver.CZ a kontakty na vydavatele jsou zde. Neposkytujeme rady ohledně software ani hardware! Není to v našich silách. Prosíme, abyste kontaktní informace nezneužívali pro výše uvedené účely.

Nejlevnější Nokia smartphone dostane nástupce: Nokia 1 Plus

Sponzorované odkazy:


Dopravci Verizon a Cricket nedávno oznámili, že hodlají zákazníkům nabídnout dva cenově dostupné Android smartphony. Nokia 2V a Nokia 3.1 jsou levné, ale nejde o nejlevnější Nokia smartphony, které můžete najít; tento titul náleží smartphonu Nokia 1, přístroji, který se poprvé představil v dubnu minulého roku.

Ačkoliv Nokia 1 pravděpodobně zůstane nejlevnějším Android smartphonem představeným finskou společností, brzy obdrží většího bratříčka: Nokii 1 Plus. Na rozdíl od Nokie 1, která má displej o velikosti 4.5 palce, Nokia 1 Plus má větší displej o velikosti 5 palců a k tomu s lepším rozlišením.

Další technická specifika zahrnují stejnou kapacitu paměti, RAM o kapacitě 1GB a velmi levný, ale o něco kvalitnější procesor MediaTek. Další věc, která Nokii 1 Plus odlišuje od Nokie 1, je to, že bude mít k dispozici edici Android 9 Pie Go, zatímco Nokia 1 je napájena edicí Android 8.1 Oreo, předchozí generací OS od Googlu.

Co se designu týče, Nokia 1 Plus zvolila tradičnější design a oproti zakulacené Nokii 1 bude mít klasičtější obdélníkový tvar.

Doposud neznáme dostupnost a cenu Nokie 1 Plus, ale existuje šance, že by tento smartphone mohl být oficiálně představen na akci Mobile World Congress (MWC) 2018 později tohoto měsíce, takže snad nebudeme muset na další informace čekat příliš dlouho.

Zdroj zprávy je zde.

Sponzorované odkazy:




Publikováno: 07.02, 2019  Autor: Vendula Kreplova   Téma: Android
 

Související odkazy

Hodnocení článku

Průměrné hodnocení: 0
Účastníků: 0

Zvolte počet hvězdiček:

Výborný
Velmi dobré
Dobré
Povedený
Špatné

Možnosti

Související témata

Android

"Nejlevnější Nokia smartphone dostane nástupce: Nokia 1 Plus" | Přihlásit/Registrovat | 4 komentářů | Vyhledávání v diskusi
Komentáře vlastní jejich autoři. Neodpovídáme za jejich obsah.

Re: Nejlevnější Nokia smartphone dostane nástupce: Nokia 1 Plus (Hodnocení: 0)
Od: Anonym - Pátek, 01.03. 2019 - 15:33:55
Téléphone pliable


[ Odpovědět ]

Parting And Grooving Inserts (Hodnocení: 0)
Od: Anonym - Pátek, 10.03. 2023 - 05:17:40
The clever thing to do is to order your products right here through this website. And you will carbide drilling inserts be combining top-notch quality lathe cutting tools with a very accessible price.As a fashion fan for a trendy and stylish tpkn insert product, one of the product is a rare choice. cdbp carbide inserts Take action and add vbmt insert one more jewelry to your valuable collection!


[ Odpovědět ]


Vzhled vytvořil Webdesign Dra-Go Copyright Œ 2007-2008. Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.14 sekund