Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Most! se neměl jmenovat Most! Původní název seriálu šel proti transkám

Most! se neměl jmenovat Most! Původní název seriálu šel proti transkám
Zdroj: ČT
+ Dalších 57 fotografií
Dycky Most!
Oblíbený seriál Most! se měl jmenovat zcela jinak. Předpokládalo se, že hlavním tahounem bude brácha Pavel, který se do Mostu vrací jako přeoperovaná Dáša. Právě změna pohlaví a problémy s transsexualitou se původně měly odrazit v názvu seriálu.

Seriál Most! se původně měl jmenovat Kladivo na transky. Také se uvažovalo o tom, že by se seriál mohl jmenovat Ženodlak. Erika Stárková, která hraje přeoperovanou Dášu, měla být ve dne mužem a v noci ženou. Martin Hofmann a Erika Stárková to prozradili v rozhovoru pro stanici Radiožurnál.

Hofmann, který baví Česko jako svérázný Luďan, také dodal, že jeho postava není jednoznačná. "Já si pořád říkám, že ten kluk mohl být třeba pilot. Mohl dělat cokoliv, ale holt je v prostředí, ve kterém je a měl špatnou startovací čáru," dodal sympatický herec.

Erika Stárková zase uvedla, že Most! lze vnímat i jako romanci. Hlavní postava Dáša hledá kluka a lásku. Chce mít normální život a chodit do obyčejné práce. Právě odlišnost nakonec spojí Dášu a Roma Frantu, kterého hraje Zdeněk Godla.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy