Zítra začíná lipský veletrh obráběcích strojů Intec

Leipzig messe

Lipské veletrhy vždy měly vynikající renomé, a to platilo i za existence NDR. Značka zůstala zachována a dnes jsou Lipské veletrhy opět zajímavým místem i pro strojírenský byznys.

Intec

Intec a Z-Messe jsou vlajkovou lodí společnosti Leipziger Industriemessen. Intec je mezinárodní odborný veletrh obráběcích strojů a automatizace výroby a Z-Messe je mezinárodní subdodavatelský veletrh dílů, modulů a technologií. Oba veletrhy se konají od úterý 5.2.do pátku 8.2.2019 v priostorách lipského výstaviště. Stránky veletrhu naleznete tady.

Veletrh je asi o 1/4 menší než náš MSV v Brně a koná se co 2 roky. Jelikož to je asi první letošní veletrh se strojírenskou tématikou v rozumné vzdálenosti (cca 3 hodiny autem z Prahy), může pro mnoho českých firem znamenat zajímavou obchodní příležitost, a to jak v pozici vystavovatele, tak v pozici návštěvníka hledajícího kooperace nebo jinou formu spolupráce. Není tedy divu, že řada českých firma zde bude vystavovat.

Mezi českými vystavovateli tak bude výrobce svislých a horizontálních soustruhů TDZ TURN, známí výrobci a prodejci strojních pil Bomar a Pilous, firma NESKAN – výrobce a prodejce speciálních frézovacích nástrojů pro frézování oceli, frézování z nerezové oceli a frézování grafitu nebo firma FERMAT Machine Tool, která vyrábí a dodává moderní hrotové brusky.

Další podrobnosti naleznete zde.