3 nejprodávanější masky na vlasy od Kérastase

Text: Klára Dedková

Masku na vlasy bychom měly používat minimálně jednou týdně. Množství o velikosti vlašského ořechu dodá vlasům po umytí potřebnou péči, lesk, zvýrazní jejich barvu nebo dodá potřebný objem. Proč právě značka Kérastase? Vlasová kosmetika Kérastase je vlajkovou lodí v péči o vlasy, působící pod mateřskou firmou L'Oréal Paris. Od roku 1964 vybírá ty nejpokročilejší technologie, aby dosáhla nejlepších účinků i pro ty nejnáročnější zákaznice.

Kérastase Réflection

Výživná a ochranná maska je ideální pro zesvětlované a barvené vlasy. Barvením vlasy ztrácejí svůj lesk a jsou více citlivé. Maska Réflection uhlazuje vlasové vlákno, které se tak nekrepatí a poskytuje mu ochranu před vyblednutím. Maska byla vytvořena ve spolupráci s kadeřníky, kteří se snažili o prodloužení životnosti barev. Technologie odrážející světlo mění každé vlasové vlákno a dodává mu tak zrcadlový lesk.

Kérastase Discipline

Už nevíte, jak zkrotit nepoddajné, kudrnaté a vlnité vlasy? Vyzkoušejte masku od Kérastase Discipline, která je uhladí a dodá vlasům tvar. Působí také proti krepatění a krásně definuje vlny. Díky pro-keratinu a elastinu, jež obsahuje, posiluje body, ve kterých se vlasová vlákna ohýbají. Jejich tvar je tak více soudržný a elastický.

Kérastase Résistance Thérapiste

Navraťte vlasy zpět do života a obnovte jejich poškozenou strukturu maskou Résistance Thérapiste. Maska z přelomové vlasové řady Kérastase pomáhá suchým, křehkým a mdlým vlasům s viditelně roztřepenými konečky. Zajímavostí je také obsah extraktu z "květiny vzkříšení", která je schopna se vrátit k životu i po 10 letech stavu blízkému smrti. O vaše vlasy je tak postaráno!