EMO Hannover 2019 hlásí velký zájem

Iva Duroňová Iva Duroňová
— vydáno 8. února 2019

Vedoucí světový veletrh obrábění kovů představí v Hannoveru
od 16. do 21. září 2019 chytré technologie. Pod heslem „Smart technologies driving tomorrow’s production“ ukáže celou paletu moderní techniky obrábění kovů, jež je srdcem každé průmyslové výroby. Do prosince 2018 se na nadcházející veletrh přihlásilo 1.780 vystavovatelů ze 41 zemí a denně přibývají další.

Veletrhu se zúčastní technologičtí lídři trhu, například DMG Mori, FFG, Mazak, Siemens, Grob, Doosan, Fanuc, Okuma, Makino, Index, GF Machining Solutions, Chiron, Trumpf, SLM, Stratasys, Paul Horn, Iscar, Sandvik, Kuka a mnoho dalších. Přihlášení vystavovatelé jsou uvedeni na seznamu vystavovatelů online na adrese www.emo-hannover.de.

„Radujeme se z obrovského zájmu o vedoucí světový veletrh EMO Hannover, který je projevován ze všech stran,“ říká generální komisař veletrhu EMO Carl-Martin Welcker. „V porovnání s minulým veletrhem EMO se seznam vystavovatelů výrazně rozšířil a už dnes je téměř jako ´who ist who´ mezinárodního průmyslu obráběcích strojů, “ říká dále C.- M. Welcker.

V popředí veletrhu EMO jsou třískové a tvářecí obráběcí stroje, výrobní systémy, přesné nástroje, automatizovaný materiálový tok, počítačová technologie, průmyslová elektronika a příslušenství. Odborní návštěvníci jsou ze všech významných průmyslových branží, jakými jsou výroba strojů a zařízení, automobilový průmysl a jejich subdodavatelé, technika pro letectví a kosmonautiku, jemná mechanika a optika, loďařský průmysl, medicínská technika, výroba nástrojů a forem, ocelové a lehké stavby. Veletrhu EMO Hannover 2017 se zúčastnilo téměř 2.230 vystavovatelů ze 44 zemí a okolo 130.000 odborných návštěvníků ze 160 zemí. EMO je registrovaná značka evropského svazu výrobců obráběcích strojů CECIMO.

S použitím materiálů www.deutschemesse.cz

Další článek: Vysokotlaké chlazení ChipBLASTER – novinky v diagnostice