Moje sladké tajemství

Prochází její vztah krizí?

Neuvěřitelnou proměnou prochází poslední dobou herečka Veronika Arichteva (32). Po obřím úspěchu v soutěži StarDance, kdy se jí podařilo shodit nějaké to kilo, začala pro změnu výrazně přibírat. Změně vzhledu se ale prý jen směje.

Snaží se tím snad něco maskovat? Po pěti letech manželství se totiž konečně rozhoupala k razantnímu kroku. Herečka chce prý s manželem režisérem Biserem Arichtevem (42) dítě! Řeč na to přišla právě v okamžiku, kdy si její okolí začalo všímat jejích stále více zaoblených tvarů.

Ji ale prý žádné deko navíc netrápí právě kvůli snaze otěhotnět. Dítě bylo dřív problém Ještě přednedávnem přitom Veronika myšlenky na potomka zavrhovala a samotná starost o dítě nebyla až takový problém, jako právě doba devítiměsíčního těhotenství, o kterém tvrdila, že je svazující.

Jen o pár měsíců později ale o miminko stojí. Vypadá to, jako by si doma chtěla vyžehlit průšvihy kolem soutěže. Třeba to, že neměla čas na domácnost, kterou údajně zanedbávala stejně jako manžela. Přijít o něho nechce Rozchod s mov i t ý m a vlivným partnerem dozajista nechce riskovat.

Proč? Zřejmě proto, že by se jí tím mohla zavřít pomyslná vrátka k dalším rolím, které díky Biserovi má. Režisér jí přece sem tam nějakou zakázku může dohodit. Ale kdo by si myslel, že Veronika teď zvolní, ten by se pletl.

Ani dítě ji prý nemůže zastavit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden