Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hvězdného kuchaře (†46) našli mrtvého v jeho kavárně! Vařil i pro Russella Crowea. Zůstali po něm manželka a syn

Autor: shp - 
8. února 2019
11:38

Bývalý osobní kuchař hollywoodského herce Russella Crowea (54) byl nalezen mrtvý ve své kavárně a restauraci v Sydney. Po Justinu Bullovi (†46) zůstala manželka a šestiletý syn Felix.

Tělo Bulla bylo nalezeno v jeho podniku v pátek ráno. Policie smrt nevyšetřuje jako podezřelou. Kuchař se přitom velkou část svého pracovního života těšil přízni zámožných lidí.

Vařil totiž nejenom pro známého bouřliváka Russella Crowea, ale také pro magnáta a vlastníka několika kasin Jamese Packera. Nakonec si založil vlastní kavárnu a restauraci. V ní ho potkala smrt.

S Crowem zůstali v kontaktu

S Crowem přitom zůstal Bull v kontaktu i dlouho poté, co pro něj přestal vařit. Herec mu pomáhal sdílet záznam z průmyslové kamery, na kterém byli zachyceni zloději, kteří vykradli jeho podnik.

Kuchař se také snažil předat všechny znalosti svému synovi, kterého vedl k zdravému stravování. „Můj chlapec Felix miluje vaření a pomáhání v kuchyni. Snažím se ho naučit vše, co umím,“ řekl před smrtí Sunday Telegraphu.

ivuska1 ( 8. února 2019 15:17 )

A co jako, ze varil pro Russella Crowea ??????? On je neco vic , protoze natocil za cely jeho zivot par filmu??? On ma jinou h.u.b.u. nez ostatni ?

slovan1954 ( 8. února 2019 15:14 )

petrw ( 8. února 2019 11:51 )

zdrave zil a zdrave umrel

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání