Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bude to už osm let, co na sebe Michal Gajdošech upozornil v soutěži Muž roku 2011. Na rozdíl od většiny jeho kolegů se slovenský fešák stále věnuje modelingu.

„Myslím si, že když člověk do něčeho dává sto procent, tak se to dá udržovat na správných místech,” vysvětluje Gajdošech.

Pro čtvrtého nejkrásnějšího muže planety není modeling primárním zdrojem příjmů, živí ho práce osobního trenéra a podnikání.

Ptali jsme se slovenského krasavce, jestli mu jeho práce v modelingu pomáhá v hledání partnerek, nebo zda dívky tato profese naopak odrazuje. „Modelové nejsou vnímaní velmi dobře dívkami, většinou jsou odsuzovaní. Mám tu zkušenost, že pokud mě nějaká pozná osobně, tak jdou předsudky stranou.”

Pohledný Slovák je právě bez závazků. „Poslední týden jsem na volné noze. Bohužel mi to nevyšlo, ale život jde dál. Snad se ta pravá ukáže co nejdřív,” uvedl Michal Gajdošech.

Reklama

Další články

Načítám