Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nedaří se mu, tak se přisál na slavnější: Borkovec ze SuperStar se lepil na finalistku Miss!

Nedaří se mu, tak se přisál na slavnější: Borkovec ze SuperStar se lepil na finalistku Miss!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 50 fotografií
Příživník
O starší samičku Katarínu Knechtovou (37) dávno přišel, a tak se Petr Borkovec (19) musí přisát na jinou slavnější krasotinku. Hned po SuperStar 2018 sliboval fanouškům přísun vlastní muziky, ta je ale stále někde za kopcem v jeho rodném Jablunkově. Borkovec však nemá potíž se na někom přiživit, tentokrát se vetřel na finále Miss Czech Republic.

Kdyby nebylo Kataríny Knechtové (37), na Petra Borkovce (19) by se zapomnělo okamžitě po vyhazovu ze SuperStar 2018. Jenže to s ní táhl přes půl roku a stal se tak celebritkou, jejíž vrcholy a pády všechny zajímají.

Po nemilosrdných kopačkách, které dle očekávání dala slovenská zpěvačka, začal upadat v zapomnění. To ovšem není nic, co by tenhle lišák s huňatým obočím z východu nevyřešil. Zničehonic se zjevil na čtvrtečním finále Miss Czech Republic a pravděpodobně uprosil fotografy, aby ho tam cvakli.

Výsledkem je snímek, na němž se Borkovec tulí k jedné z finalistek Denise Czervoniakové (18). Ještě předtím se ale na Instagramu stihl přihlásit k vítězce Denise Spergerové (18). "Tuhle holku znám nějaký pátek a chlapi, ona je nádherná," rozplýval se. Tak snad o tom ví i Denisa.

Těžko říct, jestli se díky tomuhle začne Petrovi blýskat na lepší zítřky. Jisté ale je, že úpornou snahu znovu na sebe strhnout pozornost na hřebík jen tak nepověsí.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy