Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Eva Decastelo bez obalu o Miss: Promenáda v plavkách sem patří, tohle není soutěž pro atomové fyzičky!

+ Dalších 19 fotografií
Česko má svoji novou Miss. Stala se jí osmnáctiletá Denisa Spergerová. O soutěžích krásy se vedou neustálé spory. Měla by být? Jaký je současný ideál krásy? Patří promenáda v plavkách neodmyslitelně k této soutěži, nebo by se neměla konat? Půvabná moderátorka Eva Decastelo (40) v tom má jasno.

"Na mě je vítězka moc vysoká. Já jsem se s ní chtěla vyfotit a zjistila jsem, že tam, kde jí končí ramena, tak tam mně končí hlava. Mně se hrozně líbila Hanka Vágnerová a ta mi přišla hrozně fajn, protože se jí můžu dívat do očí," vtipkovala po vyhlášení Miss Czech Republic Eva Decastelo.

Vítězkou se nakonec stala osmnáctiletá Denisa Spergerová, která je prozatím nezadaná. Galavečer se samozřejmě nemohl obejít bez přehlídky v plavkách, kterou se snaží organizátoři podobných soutěží zcela odstranit.

Pravdou ale je, že k soutěži krásy promenáda v plavkách neodmyslitelně patří a navíc se na mladé krásné holky kouká moc pěkně. "Tady nesoutěží atomové fyzičky. Tady soutěží krásné holky a já prostě nepotřebuji, aby krásná holka v soutěži Miss byla chytrá. Mně stačí, když bude milá, hezká a příjemná. To, že bude i chytrá, je fajn, ale rozhodně chci, aby soutěž Miss byla s promenádou v plavkách," dodala Eva Decastelo.

Redaktorku a kameramana oblékli: Poner a Suitsup.cz / Styling: Sam Dolce

Make-up: Andrea Knapová Makeup Artist

Hairstyling: Magic Hair

Související články

Další články

Nejnovější kauzy