Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Angelina Jolie nebyla vždy jen s Bradem Pittem: Na seznamu jejích ex jsou i dvě ženy!

Angelina Jolie zase zhubla, prý na pouhých 33 kg.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 43 fotografií
dračice Angie
Angelina Jolie (43) tvořila s Bradem Pittem (55) pár tak dlouho, až lidé skoro zapomněli, že měla i jiné vztahy. Sexy herečka nebyla ve filmech nikdy žádná stydlivka a tak tomu dříve bylo i v reálném životě. Především její vztahy s ženami byly založeny hlavně na sexu.

Jakkoliv nyní Angelina Jolie působí jako spořádaná žena a zodpovědná matka šesti dětí, dříve tomu tak rozhodně nebylo. Herečka si prošla třemi manželstvími a několika bouřlivými vztahy, navíc se rozhodně netajila tím, že některé z nich byly založeny především na sexu. Víte, kdo všechno je na seznamu jejích bývalých?

Brad Pitt

S Bradem se Angelina seznámila při natáčení akčního snímku Mr. and Mrs. Smith v roce 2005. Sexy herec kvůli svůdné Jolie opustil Jennifer Aniston a po téměř deseti letech vztahu si v roce 2014 žhavou brunetku i vzal. V srpnu roku 2016 však pár, který společně vychovával 6 dětí, oznámil definitivní rozchod.

Colin Farrell

Herec, který si s Angelinou zahrál ve snímku Alexander Veliký, zřejmě už od začátku neměl to, co by si herečka představovala u muže, s nímž by chtěla strávit budoucnost. Jejich románek byl jen krátkodobý a láska nebyla zrovna to, co hollywoodské herce spojovalo.

Val Kilmer

Stejně jako s Colinem Farrellem, i s Valem Kilmerem se Angelina Jolie objevila ve snímku Alexander Veliký. Ačkoliv vztah mezi těmito dvěma herci byl vážný, z neznámých důvodů se po krátké době rozpadl. Podle některých v rozchodu hrála roli nevěra.

Nicolas Cage

I s Nicolasem Cagem si Angelina zahrála v jednom ze svých snímků. Právě na natáčení mezi herci přeskočila jiskra a paparazzi Angelinu přistihli, jak Nicolase líbá na filmovém večírku. Jejich vztah ale nikdy nebyl oficiální a je tedy možné, že šlo jen o krátkodobý úlet.

Billy Bob Thornton

Billy byl Angelininým druhým manželem. Jejich láska nebyla nikterak dlouhá, herečka se s o dvacet let starším partnerem rozvedla po třech letech manželství.

Jonny Lee Miller

Jonny byl Angelininým prvním manželem a dost dlouho se zdálo, že jejich vztah jen tak něco nezlomí. Navzdory očekáváním se pár rozvedl po třech letech manželství v roce 1999 a hned v roce 2000 se Angelina znovu vdala právě za Billyho Boba Thorntona.

Mick Jagger

Ani se slavným rockerem Angelina neudržovala dlouhodobý vztah. Mezi herečkou a Mickem šlo jen o úlet. Aférku spolu měli v době, kdy se Angelina objevila ve videoklipu Rolling Stones pro píseň Anybody Seen My Baby? v roce 1997.

Timothy Hutton

S Timothym Angelina udržovala dlouhodobější vztah, který se rozpadl především kvůli vzájemným neshodám a také tomu, že Angelina měla spoustu jiných nápadníků, na které herec žárlil. I přesto byl jejich vztah po téměř celou dobu harmonický, problémy se mezi nimi vytvořily až během posledních pár měsíců.

Elizabeth Mitchell

Herecké kolegyně, které se seznámily v roce 1996 při natáčení snímku Gia, spolu vztah neudržovaly. Podle dostupných informací šlo jen o nezávazný sex. Tyhle dvě dámy si spolu jen párkrát nespoutaně užily a dál žila každá svým životem.

Jenny Shimizu

Angelina a Jenny spolu v devadesátých letech udržovaly nefunkční vztah, neustále se rozcházely a scházely. Jenny je známá japonská modelka a herečka, která se netají tím, že jí přitahují výhradně ženy. Momentálně je s jednou ve spokojeném manželství.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy