Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět máme důvod být hrdí na českou krásu. Do vrcholových úrovní světového modelingu se vznesla další mladá Češka. Vítězka národního finále Schwarzkopf Elite Model Look 2015 Aneta Měšťanová oficiálně vstoupila do vysoké módy Haute Couture v Paříži.

Studentku maturitního ročníku pražského gymnázia Nad Štolou si do své kabiny vybral sám Karl Lagerfeld z módního domu Chanel. V rámci pařížského týdne módy předvedla jeho kolekci pro jaro a léto 2019.

Českou krásku z první řady hlediště pozorovaly takové hvězdy, jako je Lagerfeldův oblíbenec Pharrell Williams s manželkou Helen Lasichanh, herečky Kristen Stewart (34), Tessa Thompson nebo Tilda Swinton.

„Jsem hrozně šťastná, že jsem dostala takovouhle šanci. Show byla úžasná, v backstagi byla super atmosféra a všichni se chovali moc mile,” svěřila se Super.cz Aneta.

Kromě této prestižní přehlídky předváděla i pro jiné návrháře a značky, jako je například Ashi Studio, či Ronald van der Kemp.

Aneta už je zkušenou modelkou, které se objevila v desítkách módních editoriálů a na vícero titulních stranách. Momentálně bude do konce května určitě prioritou gymnázium a příprava na maturitu. Po splnění školních povinností ji čekají úžasné pracovní příležitosti ve světových metropolích módy jako Londýn, Miláno a New York.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám