Quantcast

AMC: Velké finále seriálu Into the Badlands v březnu

| redakce | tisk

Seriál Into the Badlands, známý pro své efektní, asijskými bojovými uměními nabité scény, čeká od 25. března závěrečných osm epizod třetí sezony. Diváci budou moci sérii sledovat každé pondělí ve 22:00 exkluzivně na stanici AMC.

Závěrečné kapitoly příběhu, který píše seriál Into the Badlands, jsou tu. Co čeká hlavní hrdiny? Zajatý Bajie varuje Sunnyho před Pilgrimem. Jenomže v sázce je život jeho syna, a tak si Sunny musí rozhodnout, zdali má Pilgrimovi přeci jen pomoci otevřít komnatu Meridian. M.K. se snaží vstřebat fakt, že Sunny zabil jeho matku a jediné, co ho zajímá, je pomsta.

Into the Badlands (foto: AMC)
▲ Into the Badlands (foto: AMC)

Vdovu, unesenou Mistrem, čeká střet s minulostí. Moon spěchá zachránit Lydii, která pro něj v boji málem obětovala vlastní život, před jistou smrtí. Dávno zapomenutá tajemství se vynoří zpět na povrch zemský a noví spojenci se vydají do závěrečné epické bitvy, která dá všem bojovníkům konečné rozhřešení.

Výkonnými producenty, showrunnery a autory původní série z dílny AMC, Into the Badlands, jsou Alfred Gough a Miles Millar. Mezi další výkonné producenty patří na Oskara nominované duo Stacey Sherová - Michael Shamberg, David Dobkin, Stephenem Fung, Michaelem Taylor, Paco Cabezas a hvězda seriálu Daniel Wu.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články