Chudák Viktor Preiss: Syn Martin opět prožívá těžkou životní situaci

Preiss, Martin (herec)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. února 2019 12:05

Herci Viktor Preiss a jeho žena Jana (oba 71) prožívají dramatické chvíle! Jejich syn Martin (46) totiž znovu skončil v psychiatrické léčebně! Zdravotní problémy měl herec už v minulosti, teď je to prý ale velmi vážné!

Už před pěti lety se Martin Preiss stáhnul ze showbyznysu, aby se vyhrabal z vážných zdravotních problémů! Trpěl depresemi a užíralo ho, že se mu v branži nedaří. Nakonec také propadl alkoholu, kterým zapíjel prášky na spaní.

To se samozřejmě nelíbilo jeho manželce Martině, která mu jeho pití vyčítat. Manželé se pravidelně hádali a jedna taková situace málem skončila hercovou sebevraždou! Martin se pak ale dal dohromady, dokonce se opět začal pozvolna objevovat v televizi. Dlouho mu to ale bohužel nevydrželo.

Podle Blesku už je Martin opět na psychiatrii. „V minulosti se tam léčil už několikrát. Od loňského října tam byl celkem třikrát. Pobyde si tam třeba týden a pak se vrátí zase po třech týdnech. Mluví se o tom, že ho snad jednou měla přivézt i záchranka,“ prozradil deníku zdroj z blízkého okolí.

Martin Preiss vystudoval herectví na pražské DAMU, už během studia hostoval v Národním divadle. Příležitostně se objevil i v několika menších televizních rolích. První angažmá získal v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla, pak byl členem činohry Národního divadla.

Kromě toho se zároveň věnoval dabingu. Popularitu získal především jako moderátor soutěžního pořadu TV Nova Chcete být milionářem?

Témata: Martin Preiss Viktor Preiss