11. února 2019 • 21:18

Kovář byl střídán, i tak nakonec vychytal výhru. Furch dostal čtyři góly

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankář Jakub Kovář dostal v utkání Kontinentální hokejové ligy pět gólů, přesto pomohl Jekatěrinburgu k výhře. Nejlepší celek Východní konference doma zvítězil nad Nižním Novgorodem 6:5.



Kovář opustil branku v 29. minutě za stavu 2:4, ale na počátku třetí třetiny se po zranění náhradníka Andreje Makarova musel na led vrátit. To už domácí vedli 5:4 a dvoubodový zisk udrželi.

Střídán byl i další český gólman Dominik Furch z Čerepovce, který podlehl v Petrohradu 1:4. Poslední třetinu místo Furcha odchytal Sergej Korobov, kterého domácí hráči nepřekonali.

Stejným poměrem doma prohrál bratislavský Slovan s lídrem soutěže CSKA Moskva. Českého brankáře Jakuba Štěpánka třikrát překonal olympijský vítěz Kirill Kaprizov, který se asistencí podílel i na zbývajícím gólu hostů. Čistý hattrick v závěrečné třetině stihl Kaprizov nastřílet za necelých devět minut.

Výsledky Kontinentální hokejové ligy: 

Čeljabinsk - Nižněkamsk 1:3, Jekatěrinburg - Nižnij Novgorod 6:5, Dinamo Minsk - Jaroslavl 0:3, HK Soči - Viťaz Podolsk 3:2 v prodl., Petrohrad - Čerepovec 4:1, Spartak Moskva - Dynamo Moskva 1:5, Dinamo Riga - Jokerit Helsinky 3:1, Slovan Bratislava - CSKA Moskva 1:4.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud