InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El Magico si zajistilo play-off

Sparťané se ve druhém poločase přiblížili na jediný gól, v závěru však brankář Michal Baka drama nedovolil. , Autor: Josef Janda

Sparťané se ve druhém poločase přiblížili na jediný gól, v závěru však brankář Michal Baka drama nedovolil.     Autor: Josef Janda

SEZIMOVO ÚSTÍ - Důležitý souboj sehrály v neděli týmy El Magico a Sparta Club. Oba týmy potřebovaly pro udržení reálné naděje na elitní čtyřku v okresním přeboru ve futsalu zvítězit, domácím dokonce vítězství play-off mohlo zaručit, což se také stalo. El Magico porazilo sparťany 5:3 a jen čeká na soupeře pro semifinále. Na třetí místo se totiž může v posledním kole posunout ještě Grafiko. Zbývá odehrát poslední kolo, El Magico má volný los.

 

El Magico Tábor – Sparta Club Tábor 5:3 (4:0), branky: 4. D. Štecher, 9. Bosnyak, 20. Do Trung, 22. I. Kloc, 46. Švec – 33. Petr Sazma, 34. Říha, 44. Čáp, rozhodčí Křižovský, Přikryl, ŽK (1-0): 20. I. Kloc.

El Magico: Baka – I. Kloc, D. Štecher, Do Trung, M. Císař, Balogh, Bosnyak, Švec.

Sparta Club: Dařena – Konečný, Říha, Kotrba, Anděl, Hofbauer, Petr Sazma, Vysušil, Bondarev, Čáp.

Domácí vyhráli poločas 4:0 a zdálo se, že cesta do elitní čtyřky nebude těžká. Sparťani se však třemi góly během jedenácti minut dostali na kontakt a utkání řádně zdramatizovali. Švec ale připravil pohotovou odpověď a El Magico mohlo slavit po vítězství 5:3 účast v elitní čtyřce. Sparta Club se tak znovu do play-off nepodívá.

Pořadí a body: 1. Dogy (33), 2. Virtual (25), 3. El Magico (18), 4. Grafiko (17), 5. Sparta Club (11), 6. Pacov (9), 7. Dynamo (0).

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme ohlasy Davida Do Trunga (El Magico) a Davida Čápa (Sparta Club).

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace