Satoranský chyběl poprvé v sezoně basketbalistům Washingtonu, Wizards bez něj podlehli Detroitu

Tomáš Satoranský poprvé v sezoně NBA chyběl basketbalistům Washingtonu. Místo zápasu v Detroitu dostal volno, aby mohl být s manželkou u porodu dcery. Wizards bez českého reprezentanta prohráli 112:121.

Tento článek je více než rok starý.

New York (Aktualizováno: 8:28 12. 2. 2019) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání mezi Washingtonem a Detroit Pistons

Utkání mezi Washingtonem a Detroit Pistons | Foto: Raj Mehta-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Satoranský scházel v základní sestavě Washingtonu po 21 zápasech v řadě. „To je poprvé, co mohu říct, že jsem opravdu rád, že chybí z osobních důvodů,“ řekl kouč Scott Brooks.

Satoranský dirigoval Wizards k výhře v Chicagu, připsal si 11 asistencí

Číst článek

Do první pětky se tak posunul Chasson Randle, který stihl za 19 minut pět bodů. Duo podkošových hráčů Pistons Andre Drummond a Blake Griffin nastřílelo dohromady přes polovinu bodů svého týmu.

Domácí vykročili za výhrou v souboji celků bojujících o play off už v první části. Vedli dvouciferným rozdílem a ovládli ji o devět bodů. Wizards manko do poločasu stáhli, ale třetí dějství opět patřilo Detroitu po sérii 13:2. Tu zakončil trojkou nový podkošový hráč Thon Maker.

Washington prohrál po dvou vítězstvích, Detroit prodloužil úspěšnou šňůru na čtyři utkání a je v tabulce Východní konference osmý. Hlavní zásluhu na tom měl pivot Drummond s 32 body a 17 doskoky. Griffin přidal 31 bodů, devět doskoků a stejný počet asistencí.

Nechali jsme je dát moc bodů z vymezeného území, hlavně na začátku zápasu. Ale ocenil bych aspoň, že jsme se dokázali vrátit do hry, řekl Beal.

Věděli jsme, že jejich hlavní síla je na pozicích 4 a 5, dost možná na těchto dvou postech jsou silní jako nikdo jiný v lize, dodal trenér Brooks.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme