Ceratizit a Gressel představili novinky v upínací technice

CERATIZIT Česká republika s.r.o.
— vydáno 12. února 2019

Švýcarská společnost GRESSEL patří v segmentu upínací techniky ke světové špičce. S 11 000 standardními komponenty nabízí celosvětově největší sortiment upínací techniky a uchopovacích systémů.

V Technickém centru WNT ve Velkém Meziříčí proběhl odborný seminář, věnovaný právě upínací technice a novinkám v tomto segmentu. Široké spektrum upínáků si zde mohli vyzkoušet zákazníci přímo v praxi. Připraveny pro ně byly celkem 4 stanoviště, na nichž probíhaly praktické ukázky práce a představeny byly mnohé možnosti využití této techniky. Představeny byly i poslední novinky v této oblasti včetně vysoce flexibilního dvojitého svěráku D2 s mnoha možnostmi upnutí velkých i malých dílů nebo 5ti-osý svěrák GREPOS-5X-C, rozšiřující osvědčenou řadu s výkonem, který nastavuje nové standardy.

Celkový program uchopovací techniky obsahuje přes 4 000 komponentů. K okruhu zákazníků patří mimo jiné významné nadnárodní společnosti působící v oboru strojírenství, investic, automatizace a montážní manipulace, stejně jako všechny známé automobilky a jejich dodavatelé. Že je o toto téma mezi firmami zájem svědčila i účast na tomto odborném semináři a přes 40 firem si nenechalo ujít tuto skvělou příležitost.

V případě zajmu o uspořádání odborného školeni nás můžete kontaktovat meilem na adrese: techtraining-cz@ceratizit.com

Další článek: SCHUNK Expert Days lákají zájemce o robotiku do Dánska