Bizár týdne: Roger Federer a spol. si střihli hit Hard To Say I'm Sorry

Vydáno 12.02.2019 | autor: Andrea Štipčáková

Rivalové na kurtu, kamarádi v soukromí. To platí pro trojici tenistů Roger Federer, Grigor Dimitrov a Tommy Haas. Ti se rozhodli společně vystřihnout song Hard To Say I'm Sorry. A jak se zdá, smysl pro humor má tato parta obrovský.

Bizár týdne: Roger Federer a spol. si střihli hit Hard To Say I'm Sorry Bizár týdne: Roger Federer a spol. si střihli hit Hard To Say I'm Sorry

Byl leden 2017, když trojice tenistů zazářila během Australian Open kromě kurtu také u mikrofonu. Napodobit se pokusila hit od skupiny Chicago Hard To Say I'm Sorry. A především Bulhar Dimitrov se do zpívání rozhodl vrhnout po hlavě a velmi emotivně romantickou píseň prožíval.

Bizár týdne: Japonská óda na bojující slepici se stala hitem internetu

Pěvecký výkon tenistů však nebyl dost přesvědčivý na to, aby mohli z fleku založit kapelu. A tak se rozhodli potrénovat a o tři měsíce později spatřila světlo světa nová, vylepšená verze songu. Tentokrát s hvězdným hostem - Novakem Djokovičem, srbskou tenisovou jedničkou.

"Zní to docela fajn, ale přesto hrozně," zhodnotil tehdy výkon zakladatel skupiny The One Handed Backhand Boys, Roger Federer.

Text: Andrea Štipčáková

Témata: Chicago, Roger Federer, Grigor Dimitrov, Tommy Haas

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít