Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Liam Payne z One Direction si nabrnknul starší paní: Neuvěříte, kdo to je!

Liam Payne z One Direction si nabrnknul starší paní: Neuvěříte, kdo to je!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 18 fotografií
žhavý románek
Zpěvák Liam Payne (25) zřejmě zjistil, že na starém kole se nejlépe jezdí. Začal totiž randit s modelkou Naomi Campbell (48) a zdá se, že si vztah užívá. A to se teprve nedávno rozešel s partnerkou Cheryl Cole, s níž má malého syna Beara.

Naomi Campbell a její zajíček se rozhodně nestydí mluvit ani o intimních detailech svého vztahu. Ačkoliv spolu randí teprve dva měsíce, zpěvák už se nechal slyšet, že si s modelkou užívá přímo božský sex. Zdroj z jeho okolí prozradil serveru mirror.co.uk, že mladíček nemůže uvěřit tomu, jaké štěstí právě s Naomi prožívá.

Liam Payne byl v přítomnosti Naomi načapán ještě v době, kdy udržoval vztah s Cheryl Cole Zatímco on si s modelkou užíval na večírku, zpěvačka se doma starala o jejich syna Beara. Ačkoliv Liamův románek s Naomi oficiálně trvá teprve dva měsíce, zdá se, že se sbližovali už celých deset měsíců před tím, než se rozhodli to spolu zkusit.

Mladý zpěvák rozhodně není žádné neviňátko, ještě než začal tajně randit s Naomi, podváděl svou tehdejší přítelkyni s Ritou Orou. Jejich fotky, jak se mazlí ve vířivce, kolovaly americkými médii.

Naomi Campbell svým blízkým údajně sdělila, že ji Liam drží dál od všeho špatného, čemu v minulosti těžko odolávala. Prý si myslí, že by to mohl být muž jejího života.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy