InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Goldies Párty s DJ Hobo

    pátek 29.3 22:00 - Hradní sklípek, Strakonice

  • Velikonoční farmářské trhy s ukázkami pletení z proutí

    pátek 29.3 9:00 - Drahkov

Zobrazit všechny události
 

Hadí souboj! Mamby sehrály první zápas proti Kobře

Mamby Tábor se po historicky prvním zápase zvěčnily se svými soupeřkami z Kobry Praha. , Autor: Josef Janda

Mamby Tábor se po historicky prvním zápase zvěčnily se svými soupeřkami z Kobry Praha.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Neděle 10. února 2019 se do kroniky táborského ženského hokeje zapsala zlatým písmem. HC Mamby Tábor přivítaly od 12 hodin pražskou Kobru, proti které sehrály své vůbec první utkání. Ženský tým trénoval od září a všechny hokejistky se na první duel moc těšily. Na jejich premiérové vystoupení si i v době nedělního oběda našlo cestu přes 200 diváků.

 

Mamby držely se soupeřkami krok v první třetině, kterou prohrály jen o branku. Ve druhé inkasovaly další čtyři, ovšem do statistik týmu se jako první střelkyně v historii zapsala Simona Bažantová, která v čase 24:08 vstřelila první gól Tábora z trestného střílení. Povzbuzující diváci se nakonec dočkali i gólu ze hry, který přišel v 59. minutě z hole Oliny Marešové. Mamby sice podlehly zkušenějším pražským soupeřkám vysoko 2:9, po utkání se však radovaly jak z prvního vítězství.

HC Mamby Tábor – HC Kobra Praha 2:9 (0:1, 1:4, 1:4), branky Tábora: 25. Bažantová (TS), 59. Marešová, 210 diváků.

HC Mamby Tábor: Vojtová (49. Nemravová) – Bažantová, Šonková, Buřičová, Bráchová, Dedková, Pízová, Otradovcová, Matušíková, Zvěřinová, Jeníčková, Suchanová, Marešová, Kadlecová, Janková, Kačenová, Loudínová, Hejlová.

Ve středečním tištěném Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Utkání zhodnotí trenér Tábora Tomáš Prštický. Jak ženský tým na první utkání připravil? Co bylo cílem tohoto zápasu? Co říkal družstvu na dvou posledních předzápasových trénincích?

Střelkyně historicky první branky družstva HC Mamby Tábor Simona Bažantová přiblíží situaci, po které odpískal rozhodčí trestné střílení. Jak se před jeho exekucí cítila? Jak se jí první zápas líbil? Co říká na diváckou kulisu?

Brankářka Tábora Tereza Vojtová přiblíží, jak se družstvo před prvním zápasem cítilo. Jak moc byly Mamby nervózní? Co říká na svůj výkon a výkon celého družstva? To a mnohem více o ženském hokeji ve středu v papírových novinách.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • lll 

    Reagovat

     

    A proč mají jako ženy na dresech kohouta a nemají tam mambu. Nebo spíš slepici? Ten kohout se k ženským jaksi nehodí. Pokud tedy mají chlapi kohouta, tak logika velí že samice od kohouta je slepice. A neberte to nijak ve zlém. Nebo si myslíte, že by si chlapi ve Zlíně dali na dres místo berana ovečku? Také proti logice jako toto.

    Vloženo 13.2.2019 08:08:58

    • Mambák 

      Reagovat

       

      To budei tím, že zatim nemají peníze na vlastní dresy a jsou rádi, že jim HCT půjčili staré dresy. Holky si vše hradí ze své kapsy, ale máte možnost být prvním sponzorem a koupit nové dresy s mambou.

      Vloženo 13.2.2019 08:30:33

      • vtipálek 

        Reagovat

         

        Ale když je někdo zasponzoruje, tak to jim bude napřed muset vzít míry na ušití těch dresů. Takže sponzoři neváhejte.

        Vloženo 13.2.2019 14:20:28

        • Mambák 

          Reagovat

           

          Velikosti dresů jsou XS, S, M, L, XL, XXL... to by si ten sponzor moc nepomohl.

          Vloženo 13.2.2019 16:55:30

          • vtipálek 

            Reagovat

             

            Pokud má tedy některá pětky, tak tedy vlastně ani nemůže hrát hokej když je největší dres XXL. Jestli jsem to dobře pochopil.

            Vloženo 13.2.2019 17:18:56

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace