InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kapitán HC Tábor David Blažek: Nemyslím si, že by se měla nad táborským hokejem lámat hůl

Kapitán HC Tábor David Blažek. , Autor: Josef Janda

Kapitán HC Tábor David Blažek.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - V polovině prosince se stal dvaadvacetiletý David Blažek po odchodu Jakuba Matušíka do Havlíčkova Brodu novým kapitánem A týmu HC Tábor. V nové roli má za sebou ve druhé lize dva měsíce a v rozhovoru pro Týdeník Táborsko prozradí, proč se stal Matušíkovým nástupcem právě on. Co to pro něj znamená být kapitánem hlavního týmu? Jak vypadají jeho proslovy před kabinou? Diskutuje také s rozhodčími? Jak vnímá svou roli na střídačce? David Blažek dále zavzpomíná, jak s týmem prožíval nedávnou důležitou bitvu s posledním Pelhřimovem. Tábor již ztratil šanci na play-off, stejně tak se nemusí bát, že by byl poslední. Jaké cíle má nový kapitán ve zbývajících domácích zápasech? Jak vidí po letošní neúspěšné sezoně budoucnost táborského hokeje? David Blažek také prozradí, zda by to chtěl podobně jako otec dotáhnout třeba až do extraligy. Nový táborský kapitán momentálně studuje na univerzitě v Praze, a tak přiblíží, jak náročný je týden v hokejovém i studijním zápřahu. Na závěr má David Blažek vzkaz pro fanoušky táborského hokeje.

 

Co rozhodlo právě pro vás, že jste se stal nástupcem Jakuba Matušíka na postu kapitána HC Tábor? Zvolili si vás spoluhráči v kabině?

Spíš než hráči o tom rozhodlo vedení klubu s trenéry. Usnesli se, že bych měl být nejlepším nástupcem Jakuba Matušíka. Svou volbu zdůvodnili tak, že jdu příkladem v bojovnosti a v obětování se pro tým.

Co vám k nové roli v mužstvu řekli trenéři?

V období okolo Vánoc jsme...

Celý rozhovor s kapitánem HC Tábor Davidem Blažkem čtěte ve středu v tištěném Týdeníku Táborsko.

Diskuse k článku - 5 příspěvků
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • ss 

    Reagovat

     

    Já myslel, že Ty by jsi to mohl určitě vést, zkušenosti asi máš a kritika ti jde na 100%. Držím Ti palce až budou volit vedení dej vědět půjdu Ti dát hlas určitě . Odborníků asi , jako jsi Ty je potřeba všude :=)))

    Vloženo 14.2.2019 07:09:48

  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Hokej bída, cyklokros i fotbal podobně. Je to jen náhoda, nebo to jde v Táboře se sportem z kopce ???

    Vloženo 13.2.2019 12:57:32

  • ss 

    Reagovat

     

    tak jim to jdi ukázat , jak se to má dělat "cc"

    Vloženo 13.2.2019 11:42:57

    • cc 

      Reagovat

       

      Přijdu rád a určitě nebudu sám. Ale až zdejší vedení veřejně a oficiálně prohlásí, že tady hokej zničili a z toho důvodu odstupují ze svých funkcí. Kompletně. Tím není vyloučeno, že někteří z nich se nebudou moci na obnově zdejšího hokeje podílet po zvolení nového vedení.

      Vloženo 13.2.2019 14:09:48

  • cc 

    Reagovat

     

    Tak nad názvem táborský hokej by se hůl snad asi lámat nemusela. Lámat se ale musí nad jeho současným vedením, trenéry a vámi, co nyní předvádíte na ledě tu hrůzu a říkáte jí společně hokej! To není na lámání hole. To je rovnou na její přeražení! O všechny, kteří se na té hrůze podílí!

    Vloženo 13.2.2019 05:18:20

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace