Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mladá hasička pět let neřídila, teď usedla do Tatry 6x6. A na smykové desce všem vytřela zrak

Stanislav Kolman
Diskuze (10)

Dobrovolná hasička Monika usedla po letech opět za volant a rovnou do nákladního vozu. Jak si počínala na smykové desce?

Hodně zajímavé video se o víkendu objevilo na sociálních sítích Centra bezpečné jízdy Libros Ostrava. Součástí je polygon a samozřejmě i smyková deska, na kterou byla tentokrát připravena Tatra Phoenix 6x6.

A aby to bylo ještě zajímavější, za volant usedla mladičká dobrovolná hasička Monika. Čím je to tak zajímavé? Pět let neseděla za volantem, nikdy neřídila nákladní automobil a nikdy neabsolvovala jízdu na smykové desce.

Monika si ale vedla mimořádně dobře a svou jízdou doslova bořila mýty. Při všech třech jízdách totiž všem přítomným vytřela zrak a slov chvály se jí dostává i v komentářích. „Kdyby se to stalo jen jednou, mohli bychom to považovat za náhodu. Monika však na smykovou desku vjela třikrát a pokaždé krizovou situaci zvládla brilantně,“ píší instruktoři z ostravského centra.

Jen se podívejte sami v přiloženém videu, jak si dobrovolná hasička s krocením obrovského nákladního vozu poradila. Za nás klobouk dolů!

Stanislav Kolman
Diskuze (10)

Doporučujeme

Avatar - flepper
14. 2. 2019 10:59
Re: Sikula
s tym sa da len suhlasit, aj ked vseobecne by tento smyk mal zvladnut kazdy kto je na ceste.....pri zadokolke doslova povinnost...tu chcem ale podotknut, ze na osobnom aute je to jednoduche , slecna to ale zvladla na nakladnom aute kde volant je omnoho väcsi a teda natocit tie kolesa a rychlo zareagovat je podla mna omnoho tazsie....
Avatar - white label
13. 2. 2019 21:16
Re: Sikula
No, já bych to takto na ženy nevymezoval..., spousta kopyt je i mezi chlapy, a to včetně těch, co si hrají na petrolheady.
Avatar - Ja Prvni 123
13. 2. 2019 20:09
Jako Monika fakt sympatická!
A klobouk dolu pred autem... Tatra byla vzdycku dobry auto.
:-)
13. 2. 2019 19:50
Re: Sikula
Muzes to zkusit, natocit se u toho, a pak nam to video predvest.
Ale bacha abys nebyl sam pred sebou za moulu ;-)
13. 2. 2019 19:40
Re: Sikula
No neviem, kolko zien by to takto elegantne 3 z 3 dalo. A este aj sympaticka holcina :).