Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyděšená Belohorcová: Jakuba (†28) zabilo v Miami auto!

Autor: shp - 
13. února 2019
15:21

Slavná slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (42) zůstala v šoku z otřesné nehody v místě, kudy denně chodí i se synem! Při tragédii v Miami těsně před přechodem pro chodce srazilo terénní auto Slováka Jakuba (†28) ze Senice, který na místě zemřel. 

Belohorcová žije v Miami už dlouhou dobu a ulici, kde došlo k tragédii, moc dobře zná. Jen pár kroků odtud chodí Zuzanin syn do školky. Zpráva o nehodě se k ní dostala téměř okamžitě.

Věděli jsme, že při ní zemřel mladý Slovák, který tu žil, ale osobně jsme ho neznali,“ řekla Zuzana webu Pluska.sk. Zmíněnou ulici popsala jako velmi nebezpečné místo, kde je potřeba být na pozoru.

Alton Street je dost nehodová, protože auta tam jezdí velmi rychle. Je to rovná ulice, i proto to tam řidiči napálí, zejména když přejedou mostem na nedalekou South Beach,“ prohlásila Belohorcová.

Její syn chodí do školky opravdu hned vedle. „Má ji na Alton 14 a toto se stalo o pár metrů odtud, na Alton 15,“ pokračuje moderátorka. Přesné příčiny srážky, která stála Jakuba život, nezná.

Je tam velmi málo přechodů pro chodce a on chtěl pravděpodobně přeběhnout přes cestu, což dělá hodně lidí. Silnice má však čtyři proudy a přejít všechny je nebezpečné,“ dodala Zuzana.

Jakub odcestoval do Miami před dvěma lety. Za pomoci kamarádů si rychle našel několik zaměstnání, přičemž nejvíc se mu dařilo s pronajímáním nemovitostí.

V pátek dopoledne si zřejmě nevšiml přijíždějícího auta, kterého ho srazilo. První pomoc mu zkoušel dát sám řidič. Jakubovo zranění bylo bohužel příliš vážné. Nebylo mu už pomoci.

Po šikovném mladíkovi pláčou doma máma, táta, dva bratři a spousta přátel. Tragicky zemřelý Slovák by za měsíc oslavil 29. narozeniny. Těch se bohužel kvůli nehodě už nedožil.

illenne ( 13. února 2019 22:03 )

Dlouho o ní nebylo slyšet . Mladého Slováka je mi líto, ale co s ním má co společného Belohorcová, když prý ho ani neznala . Prý slavná moderátorka, no to asi ne. Kdysi u nás moderovala Peříčko, nyní o sobě dává vědět z Miami. Žít zde nechce, ale létat do ČR opakovaně jí nevadí .

majojo ( 13. února 2019 21:29 )

Cože to moderovala? Peržičko?

Toma?_Potyka ( 13. února 2019 21:19 )

Ústí není Praha ...

egyptanka ( 13. února 2019 18:14 )

Miami není Praha. Tam si přebíhání silnice nedovedu představit. Ohromný risk a Mexičané jezdí jak prasata a ještě se člověku šklebí do ksichtu.

majojo ( 13. února 2019 17:51 )

Ono to není o tom, že v Miami zabilo auto mladého člověka, ale o tom, aby o té Sloveě byla někde zmínka, jinak na ni sere Bílej Tesák

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání