Funk D’Void přijede do Crossu

 

 

Pražský Cross Club a label Tribal Vision Records představují dvanáctý díl elektronického indoor festivalu Urban Legends. Jako hlavní host se tentokrát představí britský veterán elektronické hudby Funk D’Void, kterého vedle špičkových setů proslavily i releasy na labelech jako Bedrock, Cocoon či Soma a remixy pro legendy jako New Order, Underworld, Laurent Garnier nebo Stephan Bodzin.

 

Line up doplní live set anglického producenta El Prevost, DJské vystoupení českého audiomága Floexe, živý projekt DJ Slater & Urban Legends s Filipem Markesem a šest dalších špičkových djs: Schwa b2b Fatty M, Pavel Bidlo, Josef Sedloň, Biodan a 4BeCome1.


Funk D´Void, rodák z Glasgow, který aktuálně žije a působí v Barceloně, je na naší elektronické scéně už bezmála 30 let, během kterých dosáhl nespočtu úspěchů, procestoval coby DJ celý svět a své znalosti a um nyní zúročuje jako mentor a učitel mladé generace.

Angličan El Prevost se dostává do povědomí již v roce 2001 a 2004, kdy zakládá vlastní labely Linx records a Built in Britain. Svůj první solo počin vydává v roce 2010 na Elevation recordings a ihned se dostává nejvyšší hodnocení od např. Laurent Garniera. Jeho další tracky se stávají záhy vyhledávaným artiklem světových producentů a výročních kompilací.

Tomáš Dvořák aka Floex, je pražský klarinetista, producent, skladatel a multimediální umělec. Ve své hudbě je velmi kreativní a nebojí se zabrušovat do všech odnoží hluboké a atmosférické hudby,. Kromě hudby, vytváří i vytváření multimediálních instalacíe a hudbu soundtracků pro hry. Poslední jmenované ho nakonec proslavilo i mezinárodně. Jeho alba dosáhly i několikrát i na prestižní ocenění nejen v České republice. V poslední době spolupracuje s vynikajícím hudebníkem Tomem Hodgem, se kterým vytváří nový rozměr umělecký koncept mísící kombinující elektronickou a klasickou hudbu.

Více info na Facebookové stránce

https://www.facebook.com/events/234556080764989/

 

DJs:
Funk D´ Void (UK), El Prevost (UK/live), Floex, Slater & Urban Legends feat. Filip Markes (live), Schwa, Fatty M, Pavel Bidlo, Josef Sedloň, 4BeCome1, Biodan

 

Comments

comments

Vyhledat