specialni-valentynska-cena-na-cerveny-honor-8x
Novinka Speciální valentýnská cena na červený Honor 8X

Speciální valentýnská cena na červený Honor 8X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 2. 2019 16:30

Honor připravil speciální akci ke svátku zamilovaných. Zájemci nyní mohou po omezenou dobu pořídit 128GB verzi Honoru 8X ve stylovém červeném provedení za mimořádnou cenu 6 999 Kč. Nabídka končí zítra, tedy 14. února. Poté se cena vrátí zpět na původních 7 990 Kč.

Reklama

Honor 8X je určen především pro ty, kteří touží po velkém displeji. Úhlopříčka má 6,5 palce a rozlišení je 2 340 × 1 080 pixelů. Displej s tenkými rámečky zabírá plných 91 % čelní strany, a tak telefon v ruce přeci jen nepůsobí monstrózním dojmem. Relativně malý je i spodní rámeček.

Výkonem patří 8X jasně do střední třídy. Pohání ho procesor Kirin 710, což je čip, který už dostal prvky AI a některé chytré funkce, a v kombinaci s 4 GB RAM nabízí naprosto dostatečný výkon. Baterie nabízí slušnou kapacitu 3750 mAh, při sledování videí by měl vydržet mobil fungovat více než 15 hodin. Trochu však zamrzí, že nabíjení akumulátoru probíhá skrze starší microUSB konektor. Nechybí naopak slot pro paměťové karty, který případně může posloužit i pro vložení druhé SIM.

Speciální valentýnská cena na červený Honor 8X
i Zdroj: PCTuning.cz

Speciální valentýnská cena na červený Honor 8X
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní fotoaparát je duální s rozlišením 20 a 2 Mpx. Přítomny jsou všemožné AI funkce, zaujme třeba chytré noční focení nebo režim super-zpomaleného videa. Také přední 16Mpx selfie kamerka využívá umělou inteligenci, a to především k detekci pohybu a inteligentnímu rozpoznávání snímků. Čtečka otisků prstů umístěná na zadní straně umožňuje smartphone rychle odemknout a pro autentifikaci uživatele lze využít i funkci rozpoznání obličeje.

Honor 8X běží na Androidu 8.1 Oreo s uživatelskou nadstavbou EMUI 8.2. Samozřejmostí je plná konektivita včetně technologie NFC a podpory LTE ve všech tuzemských pásmech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama