Znáte tajemství spojení Pumy a hip hoperky Loly Plaku?

Znáte tajemství spojení Pumy a hip hoperky Loly Plaku?

14. února 2019, Puma Nova GRL Power, Lola Plaku, dámské sneakersky, tenisky

Sponzorované odkazy

Hvězda hip hopu Lola Plaku spolu se značkou Puma realizovali novinku šitu na míru pro něžné pohlaví. Puma Nova GRL Power jsou tu!

Hip hoperka Lola PlakuHip hoperka Lola Plaku

Globální sportovní značka Puma a hvězda hip hopu Lola Plaku přinášejí nové exkluzivní sneakersky Puma Nova GRL Power. Lola se stala součástí platformy Puma Co.creative a bota Nova GRL Ppwer je její první a premiérovou spoluprací se značkou Puma.

Puma Nova GRL Power v odstínu Peach Bud-Pearl BlushPuma Nova GRL Power v odstínu Peach Bud-Pearl Blush

Hudebnice Lola je známá svým úsilím o posílení pozice mladých žen ve světě a novými teniskami vzdává hold ženské síle. Sama také dodává, že tato kampaň je o budování sebeúcty, o sebeobjevování a o růstu vlastní osobnosti.

Puma Nova GRL Power v barvě Black SurfPuma Nova GRL Power v barvě Black Surf

Nová silueta boty je inspirována devadesátými lety, ušita je z prodyšného materiálu, který překrývají kožené prvky. Nové sneakersky jsou dostupné ve dvou barevných variantách, ve výraznější modro černé Black Surf a jemné dívčí růžově pastelové Peach Bud-Pearl Blush. Celý výrazně ženský vzhled boty doplňuje vyšívaný nápis GRL PWR na jazyku boty.

Obě varianty nové boty budou dostupné od 14.2. na Puma.com. V České republice bude na Vemzu k dispozici růžová varianta Peach Bud-Pearl Blush. Na Slovensku bude bota k prodeji výhradně u prodejce Board paradise. Další barevné verze novinky budou následovat v dalších týdnech.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii obuv, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu