Premiéru si komedie z pera Jaromíra Hanzlíka odbyla ve středu 13. února v Lucerně, kam dorazily i některé celebrity. Samozřejmě nemohl chybět režisér Jiří Adamec, scenárista a představitel hlavní role Hanzlík a představitelka Anny Alena Antalová (46). Dorazila také další hvězda snímku Tereza Kostková (42) se synem Toníkem (11), kterého má s bývalým manželem režisérem Petrem Kracikem (60). Rovněž Igor Bareš (52) přišel podpořit snímek, v němž si zahrál, a přivedl i manželku Antonii Talackovou (40).

Premiéru si nenechali ujít ani Zlata Adamovská 59) s manželem Petrem Štěpánkem(70), Uršula Kluková (70), Věra Křesadlová (74), Saša Hemala (66) se ženou, Denisa Pfauserová (30), Arnošt Goldflam (72) či Felix Slováček (75) s partnerkou Lucií Gelemovou, kterou představil Hanzlíkovi. Dorazili ale také Pavel Zedníček (69) s Hankou Kousalovou (56), Lukáš Latiňák (41), Václav Noid Bárta (38), Olga Lounová (37), Petr Konáš (35) či Miriam Kantorková (83). Dokonce zavítal i  prezidentský kandidát Jiří Drahoš (69) s manželkou.

Ovšem herečka, která se ve snímku zhostila role dcery Antalové a Bareše, na slavnostní premiéře bohužel chyběla. Lucie Vondráčková (38) totiž nemohla dorazit, jelikož zůstává i se syny v Kanadě kvůli rozvodové válce s Tomášem Plekancem (36). „Určitě nedorazím. Ale věřím, že to bude krásně natočený, citlivý příběh. Moc na dálku zdravím všechny kolegy a doufám, že se divákům bude tohle pohlazení po duši líbit,“ omlouvala se herečka a zpěvačka pro web Super.cz ještě před premiérou.

Fotogalerie: Premiéra Léta s gentlemanem plná hvězd:…
126 fotografií

Na akci ji tak zastoupil její tatínek, skladatel Jiří Vondráček (68), který se byl ostatně podívat i na nedávné premiéře jiného dceřina díla. Také on se doslechl drby o tom, že by Lucie měla z Kanady na premiéru přiletět, ovšem na rozdíl od jiných věděl, že to tak nebude. „Ta možnost prostě neexistovala,“ vysvětlil pro Blesk.cz otec zpěvačky.

Ta tak měla na premiéře alespoň zastoupení. To, že nedorazila její maminka Hana Sorrosová (60), ji ale mrzet nemusí, jelikož ta naopak nedávno přijela rozvádějící se dceru podržet do ciziny. Vondráčková shodou okolností stejné problémy řeší i v rámci děje filmu Léto s gentlemanem, který točila v létě, kdy její muž oznámil konec jejich vztahu veřejnosti.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

 

Fotogalerie
167 fotografií