Další újezdy od nehod na Teplicku! Policisté hledají svědky těchto havárií
Ilustrační foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Policie nadále zaznamenává případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítáme jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

K první dopravní nehodě mělo dojít od 18:00 hodin dne 11. ledna do 10:15 hodin dne 12. ledna 2019 v Teplicích, ul. Stará Duchcovská před odbočkou do ulice Luční. Neznámý řidič tam měl nabourat do levé přední části zaparkovaného vozidla VW Touran a z místa ujet.

Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 17:00 hodin dne 11. 1. do 11:00 hodin dne 12. ledna 2019 v Teplicích, ul. Josefská poškodit zadní část zaparkovaného vozidla Ford.

"Pátráme také po neznámém řidiči, který měl v době od 21:30 hodin dne 6. února do 7:30 hodin dne 7. února 2019 v Teplicích, ul. Karla Čapka poškodit levou stranu vozidla VW Golf a z místa odjet, aniž by přivolal policii, nebo na místě nechal vzkaz s kontaktními údaji," uvedl mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Může vás zajímat

{article 181889}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru