Pánské módní trendy v roce 2019

V roce 2019 se mají muži na co těšit! V hlavní roli budou kousky, které jsme mohli dávno vidět v minulých letech. Nejluxusnější módní značky jako je například Prada, Dior, Gucci a podobně ve své nové pánské kolekci pro rok 2019 představili mnoho zajímavých kousků. Pojďme se společně podívat, jaké trendy nám tento rok přinese.

Vysoké ponožky

O tom, že v minulých letech byly vysoké ponožky velice oblíbené, není pochyb. Tento rok to ovšem bude trochu jiné. Zatímco jsme si pomalu zvykli na barevné a vtipné ponožky u mužů, které se nosí i k obleku, tento rok je zaměřen spíše na obyčejné jednoduché ponožky. Důležitá je ovšem jejich délka. Ponožky by měly zasahovat mezi kotník a lýtko, jelikož dodávají dojem vysportovaných nohou. Říkáte si, že v kalhotách to stejně není vidět? Právě proto vyčkejte do teplejšího počasí, budou se nosit k šortkám, aby vše vyniklo tak, jak má.

Peněženky na krk

Stejným způsobem, jako se mění velikost slunečních brýlí, mění se i velikosti peněženek. V průběhu minulého roku jsme mohli zahlédnout muže, kteří byli ověšeni stylovými ledvinkami. V minulých letech se nosily ledvinky okolo pasu, ale v minulém roce bylo trendy ji mít na hrudi. V tomto roce uvidíme něco, co si mnozí pamatují z dětství. Jsou to peněženky, které jsme nosili jako děti zavěšené na krku. Je to velmi praktické, ovšem si myslíme, že uvidíme tento trend pouze v zahraničí, nikoliv u nás.

Průhledné košile

Průhledné košile jsou velmi praktické. V horkých letních dnech se nesluší jít na nějakou důležitou schůzku bez trika či košile. Módní návrháři nám tedy přinášejí řešení. Nebude vám takové teplo a zároveň nebudete nikoho pohoršovat, že jste polonazí. Navíc máte konečně možnost rafinovaně ukázat svá vypracovaná těla.

Krátké šortky

Na kraťasy v létě jsme zvyklí, to není žádná novinka, ovšem kraťasy v tomto střihu nejsou až tak běžné. Tento střih se nosil v devadesátkách a mnozí doufali, že se tento trend nevrátí. Pro někoho bohužel, pro někoho bohudík, každopádně tento rok hlásí návrat.

Leopardí vzor

Pokud jste si mysleli, že leopardího vzoru bylo v minulém roce víc než dost, musíme vás vyvést z omylu. Pokud jste naopak jeho velkým příznivcem, budete velmi potěšeni, jelikož tento vzor bude trendy víc než kdy jindy. Chcete být trendy, ale zároveň tomuto vzoru dvakrát neholdujete? Najděte si kousky, které na sobě mají jen část leopardího vzoru. Například košile či trička. Pro muže, kteří mají rádi pozornost jsou na trhu například saka či boty s tímto vzorem. Myslete přitom ale na přísloví „méně je někdy více“.

Co na tyto trendy roku 2019 říkáte? Trefily se vám velké značky do vkusu či nikoliv? Pokud ne, nezoufejte. Trendy se utváří také během roku a nepřináší nám je pouze světové značky, ale i celebrity. Proto sledujte, co se právě nosí a vždy myslete na to, že je důležité nosit to, co se vám líbí. Když se v oblečení cítíte dobře, okolí to na vás pozná!

Foto: Instagram.


Avatar

terezakapcova

Jak řekla známá filmová postava Carrie Bradshaw: „Mám ráda své peníze tam, kde na ně vidím. Jak mi visí ve skříni.“ Přesně to jsem já. Na módě miluji to, že kousek, sám o sobě, nemusí být vždy zajímavý, ale pokud ho dokážete správně kombinovat, může vzniknout dokonalý outfit!