InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohouti svého bývalého kapitána neporazili. Matušíkův Havlíčkův Brod si odvezl vítězství

Někdejší táborský kapitán Jakub Matušík hrál naplno i v dresu Havlíčkova Brodu. Tlačil se před branku a jednou asistencí přispěl k vítězství hostů 6:3. , Autor: Josef Janda

Někdejší táborský kapitán Jakub Matušík hrál naplno i v dresu Havlíčkova Brodu. Tlačil se před branku a jednou asistencí přispěl k vítězství hostů 6:3.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Pikantní souboj se odehrál ve středu 13. února na táborském zimním stadionu v rámci 39. kola druhé ligy. Někdejší kapitán HC Tábor Jakub Matušík nastoupil za svůj nový tým BK Havlíčkův Brod. Kohouti cítili velkou motivaci a touhu návštěvníky z Kotliny porazit a na začátku druhé třetiny se dostali do vedení 2:1. Byla to ale právě druhá třetina, která nakonec rozhodla o triumfu Matušíkova souboru. Kohouti v ní inkasovali čtyřikrát a přihrávku na pátý gól si připsal i Jakub Matušík.

 

Dohnat tříbrankovou ztrátu v poslední periodě už bylo nad táborské síly a kvalita hostů, kteří bojují o vítězství v základní části, více nedovolila. Tábor podlehl Havlíčkovu Brodu 3:6 a čekají ho v letošní sezoně poslední dva zápasy. Už v sobotu 16. února přivítá nezvykle od 16.30 Moravské Budějovice, jelikož ve 20 hodin začíná v Palcátu reprezentační ples klubu.

HC Tábor – BK Havlíčkův Brod 3:6 (1:1, 1:4, 1:1), branky a nahrávky: 16. Sladkovský (Skočovský, Březina), 22. Škrdleta (Pípal), 46. Prášek (Březina, Sladkovský) – 15. Milfait (Voříšek, Kopic), 26. Šmíd (Beneš), 29. Michálek (Třetina, Nepokoj), 35. Třetina (Nepokoj, Semrád), 35. Voříšek (Matušík, Milfait), 57. Přidal (Třetina, Šmíd), rozhodčí Šperl - Kreuzer, Hnát, vyloučení 3:6, využití 1:0, 621 diváků.

HC Tábor: Novák (Lekeš) – Černý, Kanov, Skočovský, Kachyňa, Košař, Duben, Bouška – Prášek, Sladkovský, Březina – Škrdleta, Blažek, Pípal – Syrovátka, Pechánek, Kadilák, Adamec.

BK Havlíčkův Brod: Marek (Nedvěd) – Kopic, Šmíd, Semrád, Nepokoj, Vala, Dudycha – Michálek, Třetina, Přidal, Milfait, Matušík, Voříšek, Beneš, Chlubna, Ludvík, Kozlík, Kuchta, Beran.

A jaké pocity měl po utkání v Táboře v dresu soupeře Jakub Matušík? „Mám z toho po zápase smíšené pocity. Na táborský led jsem se znovu těšil, ale zápas to pro mě byl přece jen těžký a specifický. Jsem rád, že už tady letos za Havlíčkův Brod hrát nebudu," přiblížil své dojmy z utkání někdejší táborský kapitán.

Jak se na střet s Jakubem Matušíkem připravovali v táborské kabině? „Kluci to vnímali, ale brali jsme to jako normální zápas. Nijak speciálně jsme se na něj nepřipravovali. Věděli jsme, že lajna Milfait, Voříšek, Matušík dává hodně gólů," okomentoval zápas trenér Tábora. A co plánuje s týmem ve dvou zbývajících zápasech sezony? „Hrajeme doma a věřím, že ještě nějaký bod získáme. Třeba Žďár není momentálně úplně v laufu. Pro naše mladé kluky to bude velká zkušenost a budou se chtít ukázat," dodal trenér Györi.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace