Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Recidivista doplatil na čokoládu a dámské prádélko

A nedají si říct a nedají… Stejně jako stráže v oblíbené pohádce jsou nenapravitelní i někteří zlodějíčci, kteří nedokážou nechat lákavé věci na pokoji. Stejně jako v tomto případě.

Ačkoli má pětatřicátník za sebou bohatou kriminální historii, ani šrámy v podobě záznamů nejen u českých policistů ho od další krádeže neodradily. Znovu se tak vydal krást do centra Liberce.

„Zde si zloděj vyhlédl několik čokolád a konzerv s tuňákem. To navíc doplnil nápojem. Se zbožím chtěl bez zaplacení projít pokladnami, ale bystré oko pracovníka ostrahy tuto nekalost zpozorovalo,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Tentokrát sice zloděj utekl, cestou ale svůj lup poztrácel.

A přestože želízkám unikl jen o kousek, své štěstí šel pokoušet o pár dní později znovu, na začátku tohoto týdne. „Tentokrát zamířil opět do obchodního domu v centru města, kde si vyhlédl dámské spodní prádlo. V tomto případě ho ale ostraha zadržela,“ dodal Robovský. Vzhledem k bohatým zkušenostem nebyl asi pětatřicetiletý pachatel překvapený, že mu bylo sděleno podezření ze spáchání přečinu krádež, za který mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, zloděj, Liberec

Recidivista doplatil na čokoládu a dámské prádélko  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.