AKTUÁLNÍ ROZHOVOR S DAVIDEM ICKEM (1)

Icke David

Icke David

autor

15.02.2019 Rozhovory

Čtenářům našeho internetového časopisu bude je jistě známa téměř třicet let trvající práce Davida Ickeho, který odhaluje aspekty obrovského celosvětového spiknutí a síť intrik a špinavých triků, k nimž dochází na celosvětové scéně i na scénách národních. Počínaje válkou proti terorizmu a akcemi pod falešnou vlajkou, globálním finančním kolapsem, elitními pedofilními kruhy, policejním státem, který vás sleduje, společností bez plateb v hotovosti, implantovaných mikročipu a transhumanistickou agendou až po skutečnost, že si Západ zahrává s ohněm, když brojí proti Rusku a Číně - David Icke pokrývá všechna tato témata s prorockou přesností a zaujetím pro pravdu, jaké dnes vidíme jen málokdy.

-----------------------------------------------

 

Otázka: V poslední době se opět velmi hovoří o sobě Juliana Assange. Jaký je váš názor?

David Icke (DI): Myslím, že Julian Assange má naprostou pravdu, pokud s tím ovšem něco neuděláme. Podstata toho, co dělám já a co děláte vy je, že na to lidi upozorňujeme, aby se to nestalo. Vzhledem k tomu, jak teď věci jsou, se Assange nemýlí, protože já už skoro 30 let poukazuji na to, že existuje agenda na zavedení totálního nepřetržitého dohledu nad každým člověkem na planetě. Nakonec budou všichni přímo napojeni na umělou inteligenci (UI). UI se stane lidskou myslí. Vidíte, jak to od doby, kdy jsem o tom začal psát v letech 1990-1991, stále postupuje, jasně vidíte jednotlivé kroky.  Je ubíráno stále víc svobody. Stále víc soukromí nenápadně mizí v totalitě, krok za krokem. Teď jsme se dostali do bodu, kdy jsou si tou kontrolou tak jisti, že ji provádí čím dál rychleji.   

V mnoha ohledech je ten proces zcela zřejmý, protože čím víc svobody zrušíte, zejména svobodu slova, tím snadnější bude ji ještě víc omezit. Nyní jsme se dostali do bodu - a všechny ty věci se dějí současně, kdy se dohled stává opravdu mimořádným: dohled nad internetem, dohled v ulicích za pomoci kamer, dohled všude kam jdete.  A v témže okamžiku, kdy k tomu

Zaregistrujte se a čtěte dál,
získáte 8 dní předplatného
na zkoušku zdarma

Najděte svou cestu k transformaci s naší rozsáhlou nabídkou videí a článků, které rozšíří vaše obzory.

Další díly