Prada Made To Order Shoes

15. Únor 2019 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 13902

Prada představuje kolekci dámských bot Made to Order s novou nabídkou variant. Tento projekt nabízí zákaznicím možnost nechat si vyrobit jedinečnou obuv na míru. Na výběr mají ženy z celkem osmnácti různých modelů. K dispozici jsou lodičky, balerínky, boty s otevřenou patou a sandály (na platformě i bez) s osmi různými výškami podpatků v široké paletě odstínů a materiálů.

Akce se uskuteční v obchodě Prada od 3. do 8. dubna 2019. 

Došlo také k rozšíření řady ikonických potisků Prada na podkladu z lakované kůže, nově jsou v nabídce potisky Lipstick, Barocco a Roses a také nové vzory s plameny Dahlia a Mermaids. Kombinací ikonických potisků z různých sezón vzniká úplně nový, překvapivý vzhled. Dámské klasické lodičky i lodičky s otevřenou patou lze nyní zkrášlit popelínovou mašlí, jež je dostupná s devíti různými potisky.

Po volbě modelu, materiálu a barvy si zákaznice mohou dále zvolit barvu podešve (černou, tělovou nebo světle modrou) a přidat si na boty iniciály, symboly nebo čísla z kovu. Stejnými znaky, avšak z kůže, bude možné ozdobit i exkluzivní saténový obal na boty.

Personalizace však nekončí produktem samotným. Boty jsou dodány v balení, které ladí s vybraným modelem. Tento skvost tak může být ukryt v klasické modré krabici ozdobené gumičkou a kovovou destičkou nebo v krabici s motivem potisku Prada. Ke svým majitelkám se dostanou do osmi týdnů od objednávky.

 

Galerie