Experti o vévodkyni Meghan: KRUTÝ ORTEL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Experti o vévodkyni Meghan: KRUTÝ ORTEL

Meghan prý umí dobře hrát. I na city.
Meghan prý umí dobře hrát. I na city. (Profimedia.cz)

Vévodkyně Meghan (37) zase čelí nepříjemnému hodnocení svého vlastního já. Její rukopis si totiž vzali na paškál grafologové. A lichotivé to zrovna nebylo! 

Pěti stránkovým dopisem, který Meghan napsala svému otci Thomasu Marklovi, se podle webu Žena.sk zabývalo hned několik odborníků z oblasti grafologie. Jejich závěry znějí takto: Velmi stylizované, nepřirozené a pomalé písmo údajně naznačuje, že Meghan Markleová byla při psaní mimořádně opatrná, ale zároveň i domýšlivá a narcistická. Obezřetná proto, že si uvědomila, že je středem pozornosti. A přesně to ji prý vyhovuje. Neutuchající spory mezi Meghan a otcem pak podle grafologů způsobily, že je nesvá a zranitelná.

Podrobný rozbor

Meghanino písmo má výrazný sklon doprava, písmena často znovu obtahovala, což prý poukazuje na to, že není spontánní, ani tvůrčí. Zato je to skvělá herečka a stratég. I když navenek působí dopis emotivně, mezi řádky z něj čiší samolibost a zahleděnost do sebe samé, nebrali si servítky grafologové. Překvapivě ale Meghan prý trpí i úzkostí, což se na jejím písmu projevuje tak, že jsou většinou pravidelné tahy místy roztřesené a základní linka není rovná.

Tají, co cítí?

Pravidelnost písma a trochu afektovaný a nepřirozený rytmus  zase naznačuje, kolik disciplíny Meghan vynakládá na to, aby svoje skutečné pocity udržela pod kontrolou a neřekla či neudělala něco, co je nevhodné. Vévodkyně ze Sussexu však chce být přátelská, spolupracovat, komunikovat a projevit se.

Manželé Harry a Meghan se po svatbě zbavovali svatebních darů: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.