Nová tvář Krejzových Timková: Mrcha podle kolegyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nová tvář Krejzových Timková: Mrcha podle kolegyň!

Monika Timková
Monika Timková (archiv ČT)

Proslavila ji role královské dcery v pohádce Princezna a písař. Monika Timková (28) ale obrátila o sto osmdesát stupňů. V seriálu Krejzovi hraje milá princeznička ukázkovou mrchu. „Takové lidi jsem bohužel potkala v divadle,“ říká herečka, kde vzala předlohu.

Timková coby Monika Kaprová nastoupí na stáž do rádia Best. „Je to čistokrevná mrcha. Vykrade jim know how rádia a odejde středem,“ popisuje svou roli Monika. Inspiraci vzala přímo ze života. „Znám podobné lidi z divadla, bohužel jsem je prokoukla moc pozdě,“ tvrdí Timková.


Herečka si pochvaluje, že po delší době dostala příležitost zahrát si zápornou postavu. „Musím se přiznat, že bylo mnohem snazší ji hrát. Lépe se takový charakter hledá,“ míní Monika. „Rozhodně nemám takovou vyřídilku jako ona, ale učím se,“ dodává se smíchem.


Seriál Krejzovi v televizi coby divák podle možností sledovala a je to podle ní svěží vítr na obrazovce. „Stejně jsem ale byla moc ráda, když se mě hned při prvním natáčecím dnu ujala Ivanka Korolová. Známe se dlouho, už z konzervatoře. Je to takový anděl na place, nikdy ji nepotkáte ve špatné náladě,“ libuje si Monika. Moc se také těší, že se při natáčení setká se zvířaty, která miluje.

Miss Academia i reportérka z Vyšehradu
Rodačka z Trutnova má vystudovanou konzervatoř a sociální a mediální komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Roku 2015 vyhlášena vítězkou soutěže Miss Academia. Zahrála si ve Východočeském divadle v Pardubicích, Komorní činohře Praha, Divadle Palace či na Letních shakespearovských slavnostech na Pražském hradě. V příbramském divadle ji 21. února čeká obnovená premiéra komedie Jak jsem vyhrál válku. Zahrála si s expřítelem Jakubem Štáfkem (28) v seriálu Vyšehrad, kde ztvármila televizní reportérku.

Extrémně štíhlá Timková. Jak to, že je tak hubená?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.